reklama
Fejkaaa
Fanka BB :)
Hmmm w pierwszej ciazy mialam ksiazkową morfologie, zadnych odchylek ale to bylo przed 30, a juz sie przekonalam, ze po 30 to jest inna rzeczywistosc moj organizm sie zbuntował.Ja mam 0.5, a normy tak jak u Ciebie 1 do 6
Czyli podobnie
Może spadają w ciąży i to jest normalne
Jotka_
Nie ma problemu Kochana :* polecam sie na przyszłośćOoo dziękuje nie zauważyłam Przerzucam się powodzenia
Bardzo mi przykro
Hej dziewczyny u mnie niestety ostatecznie potwierdzono puste jajo płodowe więc do Was nie dołączę [emoji20]
Zobacz załącznik 1256789
Tak zrobię
kochana bierz 3/4 po prostu połówkę i połowę połowy to ładnie się łamie
Jotka_
Magda,a Ty jak tam sie czujesz po xalym dniu obserwacji ?Bardzo mi przykro
Martita8904
Zaangażowana w BB
U mnie podobnie ... owulacje się bardzo przesunęła termin z om mam na 8 listopada A z usg na 26 moja doktorka mowila ze oczywiście bierzemy pod uwagę tylko z usg bo wiadomo ze tamto nie istotne. Spokojnie będzie wszystko dobrze termin om jest tylko tak orientacyjnie. A wiadomo ze cykl mógł się wydłużyćKurcze z tego co widzę to u Was się jakoś zgrywają te terminy, a u mnie jakiś kosmos bo według moich obliczeń do zapłodnienia doszło w dniu spodziewanej miesiączki, która jak zwykle się opóźniała w ten dzień robiłam test i wyszedł negatywny, półtora tygodnia później pozytywny, jutro mam drugi raz usg bo ostatnio było widać tylko pęcherzyk i ciałko żólte i powiem Wam,że strasznie się boje tego usg,żeby wszystko wyszło ok...
Cały dzień leżę w łóżku. Czuje się głodna zamówiłam macka na porodowke bo kolacja o 16 to dramat.
Myślę że jest dobrze. Jutro będę miała usg. Nastawiam się pozytywnie.
Magda,a Ty jak tam sie czujesz po xalym dniu obserwacji ?
*Grzanka*
kochana, jak wizyta?ja wizytuje o 16:20 Mam nadzieje ze czegos sie dowiemy
reklama
Mag...
serio? Dowioza maca do szpitala? Czad!Cały dzień leżę w łóżku. Czuje się głodna zamówiłam macka na porodowke bo kolacja o 16 to dramat.