marlena_lena
Zaciekawiona BB
Współczuję, trzymaj się! Bardzo mi przykro wiem co to znaczy, w sierpniu miałam to samo.przytulam o ściskam mocno miałam to samo w tamtym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję, trzymaj się! Bardzo mi przykro wiem co to znaczy, w sierpniu miałam to samo.przytulam o ściskam mocno miałam to samo w tamtym roku
matko, przechodziłam tak poprzednią ciąże... Wymiotywałam przez całą ciąże o każdej porze, zupełnie niespodziewanieNie wierzę w to co właśnie napisze, ale dziś jest pierwszy dzień od końca lutego BEZ WYMIOTÓW RANO jest mi niedobrze, mdli mnie, ale nie wymiotowałam I narazie się nie zbiera ☺ z jednej strony mnie to cieszy, a z drugiej lekko się schizuję - ostatecznie to już 11+2 to mogłoby już przechodzić
Pracowałaś czy byłaś w tedy na L4? Jejku u mnie się chyba nasila dopiero...matko, przechodziłam tak poprzednią ciąże... Wymiotywałam przez całą ciąże o każdej porze, zupełnie niespodziewanie
od początku byłam na l4Pracowałaś czy byłaś w tedy na L4? Jejku u mnie się chyba nasila dopiero...
serio? Dowioza maca do szpitala? Czad!
ale że przez covida wpuszcza do szpitalaGlovo bejbi!
Bardzo mi przykro.Hej dziewczyny u mnie niestety ostatecznie potwierdzono puste jajo płodowe więc do Was nie dołączę
Zobacz załącznik 1256789
U mnie jest tak samo om i usga ktorego terminu się trzymacie z om czy z usg?
ja moja dziele na cwiartkiTak zrobię