Cześć Dzieeczyny
O kurde Asia ale wiadomość masakra nie dziwie sie że płaczesz no ale co zrobić... Trzeba teraz czekać masakra faktycznie tak w ostatniej chwili zadzwonić... ( a może wirusa złapała)
Magda myślałam o Tobie kochana moja tyle najmocniej jak potrafię zobaczysz jeszcze będziesz płakać ze szczescia. Nie jesteś sama tak jak dziewczyny pisały. Żadna z nas nie jest sama[emoji10][emoji10][emoji10] damy radę!! Ja już widzę jak Twój syn cieszy się z rodzeństwa [emoji7][emoji7]
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne wizyty i same pozytywne wiadomości.
Jej Marta u Ciebie to już prawdziwego bejbika widać ale mega zdjęcie z USG[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja swoją mam w środę! Diana widzę mamy ten sam wiek ciąży i Ty też wizytujesz w środę[emoji7][emoji5]
@Agugu123 spokojnie kochana może ciąża młodsza ale 3tyg czekać bardzo długo
Witam nowe mamy[emoji5][emoji5]
@zazu super że się udało witaj na wspólnym forum
Milena pochwal się później swoją dżungla [emoji1787][emoji11]
Mi coś jedzenie nie podchodzi za to wczoraj o północy wymyśliłam sobie truskawki z jogurtem hahah biedny ten mój mąż. Piszecie o braku energii i senności mi znowu się nic nie chce ale senna nie jestem wciagnelismy się z mężem w serial na Netfliksie i wczoraj oglądaliśmy do 2[emoji23]juz się nie mogę doczekać aż znowu włączę.