ziutkaKA
Fanka BB :)
No wlasniejeju u nas jutro ma być ponad 20 stopni a ja chłopakom obiecałam pierogi ulepić hahah no nic okno otworze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasniejeju u nas jutro ma być ponad 20 stopni a ja chłopakom obiecałam pierogi ulepić hahah no nic okno otworze![]()
Wszystko bedzie dobrze, trzymam kciukiHej dziewczynyJa właśnie siedze w poczekalni i czekam na wizyte tylko musze przepuścić wszystkie panie bo jestem poza kolejnością
moja wizyta wypadala dopiero 9.04 ale z racji tego ze nadal plamie ale tylko w nocy nie wiem czemu pani doktor zgodzila przyjąć mnie dodatkowo. Siedze tu jak na szpilkach denerwuje się strasznie czy wszystko ok czy to nie będą złe wiesci
normalnie zaraz się rozpłacze z nerwów
![]()
Hej dziewczyny[emoji6] Ja właśnie siedze w poczekalni i czekam na wizyte tylko musze przepuścić wszystkie panie bo jestem poza kolejnością[emoji20] moja wizyta wypadala dopiero 9.04 ale z racji tego ze nadal plamie ale tylko w nocy nie wiem czemu pani doktor zgodzila przyjąć mnie dodatkowo. Siedze tu jak na szpilkach denerwuje się strasznie czy wszystko ok czy to nie będą złe wiesci[emoji22] normalnie zaraz się rozpłacze z nerwów[emoji22]
W którym tygodniu trzeba się umówić na badanie prenatalne? W sensie z jak dużym wyprzedzeniem, żeby zmieścić się w 11-13 tygodniu?
Cześć Dzieeczyny![]()
O kurde Asia ale wiadomość masakra nie dziwie sie że płaczesz no ale co zrobić... Trzeba teraz czekać masakra faktycznie tak w ostatniej chwili zadzwonić... ( a może wirusa złapała)
Magda myślałam o Tobie kochana moja tyle najmocniej jak potrafię zobaczysz jeszcze będziesz płakać ze szczescia. Nie jesteś sama tak jak dziewczyny pisały. Żadna z nas nie jest sama[emoji10][emoji10][emoji10] damy radę!! Ja już widzę jak Twój syn cieszy się z rodzeństwa [emoji7][emoji7]
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne wizyty i same pozytywne wiadomości.
Jej Marta u Ciebie to już prawdziwego bejbika widać ale mega zdjęcie z USG[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja swoją mam w środę! Diana widzę mamy ten sam wiek ciąży i Ty też wizytujesz w środę[emoji7][emoji5]
@Agugu123 spokojnie kochana może ciąża młodsza ale 3tyg czekać bardzo długo
Witam nowe mamy[emoji5][emoji5]
@zazu super że się udało witaj na wspólnym forum![]()
Milena pochwal się później swoją dżungla [emoji1787][emoji11]
Mi coś jedzenie nie podchodzi za to wczoraj o północy wymyśliłam sobie truskawki z jogurtem hahah biedny ten mój mąż. Piszecie o braku energii i senności mi znowu się nic nie chce ale senna nie jestem wciagnelismy się z mężem w serial na Netfliksie i wczoraj oglądaliśmy do 2[emoji23]juz się nie mogę doczekać aż znowu włączę.
Hej dziewczyny[emoji6] Ja właśnie siedze w poczekalni i czekam na wizyte tylko musze przepuścić wszystkie panie bo jestem poza kolejnością[emoji20] moja wizyta wypadala dopiero 9.04 ale z racji tego ze nadal plamie ale tylko w nocy nie wiem czemu pani doktor zgodzila przyjąć mnie dodatkowo. Siedze tu jak na szpilkach denerwuje się strasznie czy wszystko ok czy to nie będą złe wiesci[emoji22] normalnie zaraz się rozpłacze z nerwów[emoji22]
Dam znać napewnoDaj znać po wizycie [emoji110][emoji3590]
Trzymam kciukiNo kochana, uwierz mi że cały czas pamiętam [emoji6]Czy mam wrażenie tak jak ty że nie pasuję tu- bardzo często. Ale dlatego że każda z Nas jest inna. Mam wrażenie że ciut zawiązały się małe koalicję. Ktoś z kimś częściej wymienia poglądy, odpisuje itp. To normalne, bardzo Nas tu dużo. Tak na prawdę między nami mamami mnie zaskoczyła ilość Nas na tym wątku. Też mam doły i różne jazdy. W ogóle ja to jestem ewenement do potęgi, będę się tu śmiać a za min ryczeć bo przecinek źle wstawiłam [emoji1787]HORMONY!
Ale jesteśmy tu, razem, wszystkie i nie musimy się kochać i uwielbiać. Wystarczy szacunek i wsparcie[emoji3590]
Trzymaj się mała! Jestem z Tobą!
Bardzo współczuję. Wiem co to znaczy odliczać czas do wizyty.Witam się z mdlosciami i ogólnym złym samopoczuciem.
Jeszcze chwila i zbieram się na wizytę. Boję się. Normalnie boję się tej wizyty jak żadnej innej. Mam czarne myśli i do dupy nastawienie. Gratuje udanych wizyt i dobrych wiadomości. @Amaleta kochana współczuję. Tyle czekania. Takie wizyty umówione powinna doprowadzić do końca a później telwporady. Albo pokierować do innego aby wcześniej bez straty czasu i nerwów umówić.
A dziewczyny dzieki za radę z espumisan em, pomógł mi szybko i wzdęcia zniknęły.
@Mag.To w środę razem się stresujemy [emoji16]no powinna, ale ona pewnie woli przezyc pandemie. Mam teraz wizyte na 8.04, a ja siedze i placze bo do jutrzejszej doslownie odliczalam godziny.
Zgadzam się z grupkami/koalicjami. I też mam wrażenie, że przestałam tu pasowaćNo kochana, uwierz mi że cały czas pamiętam [emoji6]Czy mam wrażenie tak jak ty że nie pasuję tu- bardzo często. Ale dlatego że każda z Nas jest inna. Mam wrażenie że ciut zawiązały się małe koalicję. Ktoś z kimś częściej wymienia poglądy, odpisuje itp. To normalne, bardzo Nas tu dużo. Tak na prawdę między nami mamami mnie zaskoczyła ilość Nas na tym wątku. Też mam doły i różne jazdy. W ogóle ja to jestem ewenement do potęgi, będę się tu śmiać a za min ryczeć bo przecinek źle wstawiłam [emoji1787]HORMONY!
Ale jesteśmy tu, razem, wszystkie i nie musimy się kochać i uwielbiać. Wystarczy szacunek i wsparcie[emoji3590]
Trzymaj się mała! Jestem z Tobą!