reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

jeju u nas jutro ma być ponad 20 stopni a ja chłopakom obiecałam pierogi ulepić hahah no nic okno otworze🤣🙂
No wlasnie 🙈 ja mam dzis i jutro wolne, ale jutro wizyte mam w klinice naszej na 12, wiec pewnie po powrocie jakis spacer obowiazkowo 😊 ja w tamta sobote stalam przy pierogach jakies 3 godziny -łącze sie w bólu 😄😄

reklama
Hej dziewczyny😉 Ja właśnie siedze w poczekalni i czekam na wizyte tylko musze przepuścić wszystkie panie bo jestem poza kolejnością😞 moja wizyta wypadala dopiero 9.04 ale z racji tego ze nadal plamie ale tylko w nocy nie wiem czemu pani doktor zgodzila przyjąć mnie dodatkowo. Siedze tu jak na szpilkach denerwuje się strasznie czy wszystko ok czy to nie będą złe wiesci😢 normalnie zaraz się rozpłacze z nerwów😢
Wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki 😘

Daj znać po wizycie [emoji110][emoji3590]
Hej dziewczyny[emoji6] Ja właśnie siedze w poczekalni i czekam na wizyte tylko musze przepuścić wszystkie panie bo jestem poza kolejnością[emoji20] moja wizyta wypadala dopiero 9.04 ale z racji tego ze nadal plamie ale tylko w nocy nie wiem czemu pani doktor zgodzila przyjąć mnie dodatkowo. Siedze tu jak na szpilkach denerwuje się strasznie czy wszystko ok czy to nie będą złe wiesci[emoji22] normalnie zaraz się rozpłacze z nerwów[emoji22]

Jaki serial? Muszę coś obejrzeć bo od czasów domu z papieru trochę odpuściłam i w sumie nie ma nic co by mnie chwyciło.
Cześć Dzieeczyny;)
O kurde Asia ale wiadomość masakra nie dziwie sie że płaczesz no ale co zrobić... Trzeba teraz czekać masakra faktycznie tak w ostatniej chwili zadzwonić... ( a może wirusa złapała)

Magda myślałam o Tobie kochana moja tyle najmocniej jak potrafię zobaczysz jeszcze będziesz płakać ze szczescia. Nie jesteś sama tak jak dziewczyny pisały. Żadna z nas nie jest sama[emoji10][emoji10][emoji10] damy radę!! Ja już widzę jak Twój syn cieszy się z rodzeństwa [emoji7][emoji7]

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne wizyty i same pozytywne wiadomości.
Jej Marta u Ciebie to już prawdziwego bejbika widać ale mega zdjęcie z USG[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja swoją mam w środę! Diana widzę mamy ten sam wiek ciąży i Ty też wizytujesz w środę[emoji7][emoji5]
@Agugu123 spokojnie kochana może ciąża młodsza ale 3tyg czekać bardzo długo

Witam nowe mamy[emoji5][emoji5]
@zazu super że się udało witaj na wspólnym forum;)

Milena pochwal się później swoją dżungla [emoji1787][emoji11]

Mi coś jedzenie nie podchodzi za to wczoraj o północy wymyśliłam sobie truskawki z jogurtem hahah biedny ten mój mąż. Piszecie o braku energii i senności mi znowu się nic nie chce ale senna nie jestem wciagnelismy się z mężem w serial na Netfliksie i wczoraj oglądaliśmy do 2[emoji23]juz się nie mogę doczekać aż znowu włączę.

Trzymaj się. Będzie dobrze[emoji3590][emoji846]
Hej dziewczyny[emoji6] Ja właśnie siedze w poczekalni i czekam na wizyte tylko musze przepuścić wszystkie panie bo jestem poza kolejnością[emoji20] moja wizyta wypadala dopiero 9.04 ale z racji tego ze nadal plamie ale tylko w nocy nie wiem czemu pani doktor zgodzila przyjąć mnie dodatkowo. Siedze tu jak na szpilkach denerwuje się strasznie czy wszystko ok czy to nie będą złe wiesci[emoji22] normalnie zaraz się rozpłacze z nerwów[emoji22]

Pięknie napisane [emoji3589]
No kochana, uwierz mi że cały czas pamiętam [emoji6]Czy mam wrażenie tak jak ty że nie pasuję tu- bardzo często. Ale dlatego że każda z Nas jest inna. Mam wrażenie że ciut zawiązały się małe koalicję. Ktoś z kimś częściej wymienia poglądy, odpisuje itp. To normalne, bardzo Nas tu dużo. Tak na prawdę między nami mamami mnie zaskoczyła ilość Nas na tym wątku. Też mam doły i różne jazdy. W ogóle ja to jestem ewenement do potęgi, będę się tu śmiać a za min ryczeć bo przecinek źle wstawiłam [emoji1787]HORMONY!
Ale jesteśmy tu, razem, wszystkie i nie musimy się kochać i uwielbiać. Wystarczy szacunek i wsparcie[emoji3590]
Trzymaj się mała! Jestem z Tobą!
Trzymam kciuki
Witam się z mdlosciami i ogólnym złym samopoczuciem.
Jeszcze chwila i zbieram się na wizytę. Boję się. Normalnie boję się tej wizyty jak żadnej innej. Mam czarne myśli i do dupy nastawienie. Gratuje udanych wizyt i dobrych wiadomości. @Amaleta kochana współczuję. Tyle czekania. Takie wizyty umówione powinna doprowadzić do końca a później telwporady. Albo pokierować do innego aby wcześniej bez straty czasu i nerwów umówić.
A dziewczyny dzieki za radę z espumisan em, pomógł mi szybko i wzdęcia zniknęły.
Bardzo współczuję. Wiem co to znaczy odliczać czas do wizyty.
no powinna, ale ona pewnie woli przezyc pandemie. Mam teraz wizyte na 8.04, a ja siedze i placze bo do jutrzejszej doslownie odliczalam godziny.
@Mag.To w środę razem się stresujemy [emoji16]
Zdradź co to za serial.

Hej dziewczyny. Ale naprodukowalyscie [emoji16] ja dziś w końcu czuje że żyję, nie było wymiotów ani jakiś strasznych mdłości, zaraz człowiek inaczej funkcjonuje. Kolejna wizyta dopiero 19 kwietnia, nie powiem że lekki stresuj jest, będzie 4 tyg przerwy między wizytami. Staram się myśleć pozytywnie, że wszystko jest ok ale tak jak wiecie, po stratach zawsze z tyłu głowy są jakieś głupie myśli. Dzisiaj 9t 2d, jak ten czas leci, powoli się oswajam z tym że jednak jestem w ciąży i będę mamą. Upolowalam dziś w Lidlu leginsy ciążowe i staniki do karmienia[emoji16] trzymam kciuki za udane wizyty i życzę miłego dnia i mało wymiotów[emoji38][emoji3059]

reklama
No kochana, uwierz mi że cały czas pamiętam [emoji6]Czy mam wrażenie tak jak ty że nie pasuję tu- bardzo często. Ale dlatego że każda z Nas jest inna. Mam wrażenie że ciut zawiązały się małe koalicję. Ktoś z kimś częściej wymienia poglądy, odpisuje itp. To normalne, bardzo Nas tu dużo. Tak na prawdę między nami mamami mnie zaskoczyła ilość Nas na tym wątku. Też mam doły i różne jazdy. W ogóle ja to jestem ewenement do potęgi, będę się tu śmiać a za min ryczeć bo przecinek źle wstawiłam [emoji1787]HORMONY!
Ale jesteśmy tu, razem, wszystkie i nie musimy się kochać i uwielbiać. Wystarczy szacunek i wsparcie[emoji3590]
Trzymaj się mała! Jestem z Tobą!
Zgadzam się z grupkami/koalicjami. I też mam wrażenie, że przestałam tu pasować 🥺wcześniej już poznawałam wszystkich i było wiadomo co i jak, teraz tak się pogubiłam, że nie wiem nic. Ciężko się przebić. Może z czasem będzie lepiej się odnaleźć :)
Zgadzam się całym serduchem z Twoim postem ❤️

Do góry