reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Emilcia ja ze względu za wczesniejsze straty jestem po 1 kontrolnej,
za 2 tyg z wynikami krwi mam się zgłosić i dopiero wtedy kartę będzie zakładać.
Jestem na luteinie 3x1 oraz zastrzykach neoparin.
Współczuję ☹️ a zarazem trzymam kciuki abyśmy faktycznie w listopadzie " razem " urodziły 💪 dla mnie to pierwsza ciąża więc zupelnie nowa sytuacja

Dziewczyny mam pytanie techniczne. Gdzie ustawić aby nie przychodziły mi na adres email powiadomienia o każdym nowym poście 😳 weszłam na skrzynkę i się zdziwiłam same maile " listopadowe mamy 2021 " XD
u góry na masz po prawej stronie taki dzwoneczek, kliknij w niego.
tam poszukaj powiadomień i tam jest ta opcja

Hej wszystkim. Miałam dzisiaj taki mlyn w pracy, że nie wiadomo w co ręce włożyć 🙈 pewnie przez to, że nie było jednej koleżanki 😉 chociaż jest plus tej sytuacji, szybko zleciał mi dzień i do wizyty u gina zostały dwie godz 🙈 mam nadzieję, że wszystko jest ok bo czuję się coraz lepiej i jakoś mi dziwnie z tym zaczyna być 😅

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim. Miałam dzisiaj taki mlyn w pracy, że nie wiadomo w co ręce włożyć 🙈 pewnie przez to, że nie było jednej koleżanki 😉 chociaż jest plus tej sytuacji, szybko zlecił mi dzień i do wizyty u gina zostały dwie godz 🙈 mam nadzieję, że wszystko jest ok bo czuję się coraz lepiej i jakoś mi dziwnie z tym zaczyna być 😅
Jeeenh a mi sie dzien ciagnie okropnie! Jeszcze godzina a ja dostalam takiej sraczki ze stresuze sama sie z siebie smieje 🤣😂

Trzymam kciuki za Wasze wizyty [emoji1696]

Ja dziś rozlazła jestem. Głowa mnie trochę boli. Mdli mnie. Coś podgryzam, ale zdecydowanie mniej niż w poprzednich dniach. Muszę podjechać do pracy, a tak mi się nie chce.

reklama
Do góry