reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Pocieszę Cie 😁 ja noszę 85 I, tak I jak Irena 😐😑 jeszcze mocno mnie nie bolą ale pewnie niedługo będzie jazda :/ nie wiem gdzie ja kupię stanik jak jeszcze się powiększą ☹
O matko jedyna 🤯 ja się z moimi męczę a co dopiero Ty musisz czuć 🙄 mbie bolą okropnie, dla mnie to nowość, bo nawet na okres nigdy nie bolały ani w poprzedniej ciąży 🙄

jej nie wiem ja zazwyczaj mam koło 90/60 za to plus 130. To jest mój standard a potrafie miec też 86/57 od zawsze mam niskie i jakoś nie odczuwam tego. Wiem ze cukier podnosi ciśnienie zawsze też możesz zrobić jak dasz radę oczywiscie parę lekkich ćwiczeń cokolwiek żeby się poruszać to też powinno podnieść ciut chociaż w ostateczności poproś partnera o wkurzenie (mogę nagrać swojego i wysłać filmik on jest mistrzem w podnoszeniu ciśnienia 😂)
😂😂 No staram się być w ruchu albo dzisiaj teścia zawieść do lekarza a ciśnienie dalej niskie 😂 wypiłam kawę ale troszkę bo mi przestała smakować, a właśnie o dziwo jak mój mnie wkurzy to dalej niskie to dziwne ze teraz to na mnie nie działa, 😂 koleżanka z Pracy może zadzwonię do Ciebie opowiem co się u nas dzieje i ci podskoczy 😂😂 mowie dobra odrazu się obudzę i będę w swoim żywiole

reklama
DobRa witam się po dłuższej przerwie. Miałam spore plamienia i myślałam że już koniec, na szczęście jestem z Wami nadal. Ciąża rozwija się prawidłowo obecnie mamy 8 Tc termin obliczono na 2 listopad. Serduszko bije. Tylko leżeć mi kazali. Tak wiele do nadrobienia tutaj że szok i ile nowych mam😮😮.

Do góry