reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Kocham to
Kocham to!Oki ja juz po badaniu, wg usg wychodzi 7+5 czyli jakby o 3 dni do tyłu niz z miesiaczki, ale wszystko oki póki co kamień z serca
Wiedzma1667
Zaciekawiona BB
Super @Fejkaaa i oby tak dalej ❤Oki ja juz po badaniu, wg usg wychodzi 7+5 czyli jakby o 3 dni do tyłu niz z miesiaczki, ale wszystko oki póki co kamień z serca
KolorowaCzerń
Moderator
Piękny jest [emoji7]
I tak ma być [emoji123]Zobacz załącznik 1252462o dzięki [emoji3590] oto mój kajtuś
Oki ja juz po badaniu, wg usg wychodzi 7+5 czyli jakby o 3 dni do tyłu niz z miesiaczki, ale wszystko oki póki co kamień z serca
Ankaa92
O matko jedyna ja się z moimi męczę a co dopiero Ty musisz czuć mbie bolą okropnie, dla mnie to nowość, bo nawet na okres nigdy nie bolały ani w poprzedniej ciążyPocieszę Cie ja noszę 85 I, tak I jak Irena jeszcze mocno mnie nie bolą ale pewnie niedługo będzie jazda :/ nie wiem gdzie ja kupię stanik jak jeszcze się powiększą ☹
Kikamika28
No staram się być w ruchu albo dzisiaj teścia zawieść do lekarza a ciśnienie dalej niskie wypiłam kawę ale troszkę bo mi przestała smakować, a właśnie o dziwo jak mój mnie wkurzy to dalej niskie to dziwne ze teraz to na mnie nie działa, koleżanka z Pracy może zadzwonię do Ciebie opowiem co się u nas dzieje i ci podskoczy mowie dobra odrazu się obudzę i będę w swoim żywiolejej nie wiem ja zazwyczaj mam koło 90/60 za to plus 130. To jest mój standard a potrafie miec też 86/57 od zawsze mam niskie i jakoś nie odczuwam tego. Wiem ze cukier podnosi ciśnienie zawsze też możesz zrobić jak dasz radę oczywiscie parę lekkich ćwiczeń cokolwiek żeby się poruszać to też powinno podnieść ciut chociaż w ostateczności poproś partnera o wkurzenie (mogę nagrać swojego i wysłać filmik on jest mistrzem w podnoszeniu ciśnienia )
*Grzanka*
ja też tak przeczytałamjezu przeczytałam samojeba i zastanawiam się co robi w związku z tym hahaha prsepraszam
Mag...
hahahah od razu mi lepiejja też tak przeczytałam
Fejkaaa
Czekam jutro na info od CiebieKocham to
Kocham to!
reklama
Revolta
Zaciekawiona BB
DobRa witam się po dłuższej przerwie. Miałam spore plamienia i myślałam że już koniec, na szczęście jestem z Wami nadal. Ciąża rozwija się prawidłowo obecnie mamy 8 Tc termin obliczono na 2 listopad. Serduszko bije. Tylko leżeć mi kazali. Tak wiele do nadrobienia tutaj że szok i ile nowych mam.