reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
@nimitii e to Ty młoda koza. Dziewczyny ja przypominam że mam 38 lat, ale nie myślę że jestem starucha. Czuję się na dobrą dwudziestkę. W domu mam dwie córki. Jedna nastolatka, druga dużo, dużo młodsza 4-latka.Moze tym razem uda się syna[emoji85]
Pochodzę ze świętokrzyskiego.

Ewidentnie [emoji16][emoji16][emoji16]

Tak sobie powtarzam, że przyrost najważniejszy ale mimo wszystko mam gdzieś z tylu głowy że beta niska. 12 dpo wynosiła 13,2 a 14 dpo (dzień spodziewanego @) 26,6. Progesteron robiłam też 14 dpo. Owulacje miałam później bo w 20 dc więc licząc na podstawie tego był wtedy równy 4t. Jak dobrze liczę :))
Każda z nas jest inna ja w 27dniu cyklu miałam betę 361. Ale nie ma co porównywać siebie do kogoś 🙂grunt to się nie stresować bo stres nie pomaga

Cześć Dziewczyny. Powtórzyłam test dzisiaj rano i dalej 2 kreski😍😍😍 czytam Was i trochę się uspokoiłam widzę nie tylko ja mam ból podbrzusza mam właśnie takie ciągnięcie jakby miało zaraz wszystko wypaść. Któraś pisała o melisie więc wczoraj wieczorem wypiłam;) trzymam za nas i nasze ciążę mocno kciuki:*.
Ja jestem ze Szczecina. Mam synka który w maju kończy 6 lat;)

Nic się nie stresuj. Witam na pokładzie [emoji846]
Cześć Dziewczyny. Powtórzyłam test dzisiaj rano i dalej 2 kreski[emoji7][emoji7][emoji7] czytam Was i trochę się uspokoiłam widzę nie tylko ja mam ból podbrzusza mam właśnie takie ciągnięcie jakby miało zaraz wszystko wypaść. Któraś pisała o melisie więc wczoraj wieczorem wypiłam;) trzymam za nas i nasze ciążę mocno kciuki:*.
Ja jestem ze Szczecina. Mam synka który w maju kończy 6 lat;)

reklama
Dziewczyny która z Was jeszcze na heparynie?? Te zastrzyki to jest jakaś porażka, jestem antytalentem:( dopiero 4 wkłucia, a ja mam już tak siny brzuch:-( zalamka.

Do góry