reklama
Izabela52
Fanka BB :)
Koniecznie daj znać oby gin tylko same dobre rzeczy ci powiedziałJa właśnie czekam w poczekalni przed wizytą u gina. Dam znać co i jak po dziewczyny udanego dnia wszystkim życzę
Fejkaaa
Super, gratuluje ktor masz tydzien?? Bylo na usg juz cos wiecej niz pecherzyk?Ja już po wizycie Bobo znajduje się w moim brzuszku, na razie wszystko dobrze kolejna wizyta za 3 tygodnie. Nadal do mnie to nie dociera
Krakowianka89
Ja też już po wizycie, ale trochę mniej optymistycznie. Było widać serduszko i niby wszystko wygląda normalnie, ale te skurcze to jednak kiepski znak. Lekarka aż odetchęła jak zobaczyła na USG że serduszko jest i nie "musi mi przekazywać złych wiadomomosci".
Wiec mam areszt domowy - leżeć i się nie denerowac. Wstawać tylko do toalety. Na obiad mąż dzisiaj rozmrozil zupe... Ciekawe co mi zaserwuje jutro
Aa dzisiaj 5t6d
Wiec mam areszt domowy - leżeć i się nie denerowac. Wstawać tylko do toalety. Na obiad mąż dzisiaj rozmrozil zupe... Ciekawe co mi zaserwuje jutro
Aa dzisiaj 5t6d
Fejkaaa
Odpoczywaj ile sie da to bedzie dobrze dostalas cos na te skurcze? Jakies leki, chociaz magnez?Ja też już po wizycie, ale trochę mniej optymistycznie. Było widać serduszko i niby wszystko wygląda normalnie, ale te skurcze to jednak kiepski znak. Lekarka aż odetchęła jak zobaczyła na USG że serduszko jest i nie "musi mi przekazywać złych wiadomomosci".
Aa dzisiaj 5t6d
Dokładnie 5 tydzień, nic oprócz pęcherzyka nie było, serduszka na razie nie było słychać, kolejna wizyta pod koniec miesiąca by potwierdzić. Zlecone badania morfologie, glukoza, toksoplazmoza i TSHSuper, gratuluje ktor masz tydzien?? Bylo na usg juz cos wiecej niz pecherzyk?
Fejkaaa
Aaaaaaa to tak jak ja mniej wiecej, bylam we wtorek bylo 5+1 i tez tylko pecherzyk musimy uzbroic sie w cierpliwosc trzymam kciukiDokładnie 5 tydzień, nic oprócz pęcherzyka nie było, serduszka na razie nie było słychać, kolejna wizyta po koniec miesiąca by potwierdzić. Zlecone badania tarczycy, glukoza, toksoplazmoza i TSH
Krakowianka89
Magnez 3x2 tabletki i tak samo douphaston.Odpoczywaj ile sie da to bedzie dobrze dostalas cos na te skurcze? Jakies leki, chociaz magnez?
No i doraźnie nospa, nie więcej niż 2 dziennie
reklama
Krakowianka89
No to super! Z takim wsparciem napewno będzie ci łatwiej skupić się na sobie i maluszku No i teraz też napewno będzie ci trochę lżej jak już jest jasna sytuacja - mniej kombinowania napewnoUcieszyli się bardzo, wiem że trochę też zmartwili, że znów będą zmiany, ale reakcja była ogólnie bardzo na plus