reklama
Ania936
Fanka BB :)
Cześć! Nieśmiało się z wami witam i mam nadzieję że zostanę na dłużej Wczoraj miałam pozytywny test, beta wyniosła 50IU/L, jutro idę sprawdzić przyrost. Dzisiaj mam 24dc, wg apki 3t3d więc baaardzo wcześnie. Do ginekologa idę w czwartek ze względu na trombofilie, czy któraś z was też ma podobnie i musi robić zastrzyki z heparyna? Wczoraj mąż mi zrobił pierwszy zastrzyk i po wyciągnięciu igly bolało dość mocno przez kilka minut, zastanawiam się czy to normalne, czy może ja byłam za bardzo spięta. Wstępny termin nam na 17 listopada To jest już moja 3 ciąża w ciągu roku, liczę że tym razem się uda
Fejkaaa
hej, jestem od 2 dni na heparynie podobno te zastrzyki bolą z różną intensywnością, zależy gdzie się człowiek wkłuje. Dziś chyba wyszło mi lepiej niż wczoraj, ale siniaczki są. Trzeba znaleźć najlepsze dla siebie miejsce. Aktualnie jestem 5+3, też po stratach, więc nie nastawiam się jeszcze.Cześć! Nieśmiało się z wami witam i mam nadzieję że zostanę na dłużej Wczoraj miałam pozytywny test, beta wyniosła 50IU/L, jutro idę sprawdzić przyrost. Dzisiaj mam 24dc, wg apki 3t3d więc baaardzo wcześnie. Do ginekologa idę w czwartek ze względu na trombofilie, czy któraś z was też ma podobnie i musi robić zastrzyki z heparyna? Wczoraj mąż mi zrobił pierwszy zastrzyk i po wyciągnięciu igly bolało dość mocno przez kilka minut, zastanawiam się czy to normalne, czy może ja byłam za bardzo spięta. Wstępny termin nam na 17 listopada To jest już moja 3 ciąża w ciągu roku, liczę że tym razem się uda
Czesc Aniu Trzymam kciuki!Cześć! Nieśmiało się z wami witam i mam nadzieję że zostanę na dłużej Wczoraj miałam pozytywny test, beta wyniosła 50IU/L, jutro idę sprawdzić przyrost. Dzisiaj mam 24dc, wg apki 3t3d więc baaardzo wcześnie. Do ginekologa idę w czwartek ze względu na trombofilie, czy któraś z was też ma podobnie i musi robić zastrzyki z heparyna? Wczoraj mąż mi zrobił pierwszy zastrzyk i po wyciągnięciu igly bolało dość mocno przez kilka minut, zastanawiam się czy to normalne, czy może ja byłam za bardzo spięta. Wstępny termin nam na 17 listopada To jest już moja 3 ciąża w ciągu roku, liczę że tym razem się uda
Katarzyna21st
Cześć
Macie śnieg, u mnie tylko przymroziło z rana, -7 ,ale śniegu nie było
Ja dzisiaj wstałam ,okropne mdłości,ale jakoś się przemogłam,zjadłam śniadanko i trochę lepiej teraz Wczoraj mnie mocno kuło w brzuchu ,okolice pępka,dzisiaj już lżej także uznam że to może przez rozciągające się macice Miałyście tak ?
Macie śnieg, u mnie tylko przymroziło z rana, -7 ,ale śniegu nie było
Ja dzisiaj wstałam ,okropne mdłości,ale jakoś się przemogłam,zjadłam śniadanko i trochę lepiej teraz Wczoraj mnie mocno kuło w brzuchu ,okolice pępka,dzisiaj już lżej także uznam że to może przez rozciągające się macice Miałyście tak ?
Ania936
Robisz rano zastrzyk? Pewnie tak, za którymś razem dojdziemy do wprawyhej, jestem od 2 dni na heparynie podobno te zastrzyki bolą z różną intensywnością, zależy gdzie się człowiek wkłuje. Dziś chyba wyszło mi lepiej niż wczoraj, ale siniaczki są. Trzeba znaleźć najlepsze dla siebie miejsce. Aktualnie jestem 5+3, też po stratach, więc nie nastawiam się jeszcze.
Katarzyna21st
To mamy wizyty, prawie w tym samym terminie ❤ Ja ogólnie mam dwie. Jedną mam ,tam co chodziliśmy do kliniki(u mnie z invitro),a drugą u swojego już lekarza na miejscu.Tak się złożyło,że dwa razy fasolkę zobaczę,jak już będzie ❤jedną jest 10,druga 11.03 ❤Ja idę 9 marca na wizytę będzie to 6t2d więc też już liczę na zarodek i serduszko no ostatnia wizytę miałam w 4t5d i był pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy. Dolegliwości mam straszne piersi też mnie bolą ale ten wstręt do jedzenia jest straszny. Pocieszam się że nie wymiotuję. Jakoś to zniose byle z fasolka było ok
Fejkaaa
Tak o 6, przed pracą. Wieczorem biore acard. Tez mysle, ze to kwestia wprawy.Robisz rano zastrzyk? Pewnie tak, za którymś razem dojdziemy do wprawy
reklama
Kikamika28
U mnie śnieg, wróciła zima a ja się nie moge doczekać wiosny, wstałam z uderzeniem goroca i czuje się spuchnięta, Wyprane ciuchy muszę poskładać Eh i wiecznie nie wiem co gotować na obiad, mam żurek jeszcze ale na drugie nie wiem, patrze na swoje piersi i szukam objawów ciąży, przy dwóch ciążach przy kąpieli zauważyłam ze są inne i otoczka przy sutkach jest większa i ciemniejsza inna niż zwykle, wiec patrzę teraz i sama nie wiem..11 marca mam termin miesiączki a juz bym chciała zrobić test