rossig
Fanka BB :)
Na który bok? Czy nie ma znaczenia? Muszę spróbować bo mnie też boli przy kichaniuNa bok musisz się położyć jak kichasz i ból przechodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na który bok? Czy nie ma znaczenia? Muszę spróbować bo mnie też boli przy kichaniuNa bok musisz się położyć jak kichasz i ból przechodzi
wszystkie sery, oprócz tych regionalnych, są z mleka pasteryzowanego. Raczej wystrzegalabum się tylko tych eko, szczególnie z bazarków. "Prosto od krowy".Mogę?
dziękujęwszystkie sery, oprócz tych regionalnych, są z mleka pasteryzowanego. Raczej wystrzegalabum się tylko tych eko, szczególnie z bazarków. "Prosto od krowy".
Piękny maluszek. Ale dużyCześć dziewczyny ja już dzisiaj po kolejnym usg i powoli zaczyna do mnie docierać że naprawdę zostanę mamą. Na początku podchodziłam do tematu bardzo delikatnie przez trombofilie. Dzisiaj mały przełom bo dostałam skierowanie i umówiłam Się na badania prenatalne niesamowite jak ten czas szybko leci. Oprócz trombofilii okazało się ,ze mam wysoka glukozę na czczo (95) , bakterie w moczu i za wysokie tsh ( 2,68 ) - przed ciąża wSzytsko było idealne wiec organizm szaleje.
Na razie nikt nie wie o ciąży jedynie mąż i WY Myślę, ze ogłoszę nowinę po prenatalnych a może nawet trochę później jeżeli oczywiście nie będzie nic widać.