Pytanie kiedy ta grupa ma zacząć funkcjonować? Z tego co zrozumiałam z poprzednich wpisów, że za tydzień nie ma co jej robić bo jeszcze mogą jakieś osoby dojść na listopadowki. I jestem jak najbardziej za tym, przynajmniej każdy będzie miał okazję się tu pojawić i poznać z nami.Dziewczyny ja jak zwykle od strony technicznej. Liczę że każda bez wyjątku zajmie stanowisko bo dotyczy to wszystkich. Napisała dziewczyna która chce należeć do zamkniętego forum ale w ogóle tu się nie udziela i nie wita się, tylko dlatego bo należy do innych wątków na BB, a nie chce by tamte dziewczyny wiedziały o jej ciąży (na razie ) Napisała że na zamkniętym by się udzielała. Wkleję Wam jej wiadomość(za jej pozwoleniem) ale z racji że chce pozostać anonimową dopóki nie zdecydujemy - usunęłam nicka.
Jestem zdania że każda mama która będzie należeć do zamkniętego ma prawo decydować w takich sprawach. A ja chce być w porządku co do każdej z Was.
A oto jaka wiadomość dostałam - post w zdj. Wykreśliłam tylko nazwę do którego wątku należy i uciełam nicka.
Sprawdziłam nicka ostatni post z 10 marca [emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1251192
Jeśli załóżmy grupa powstanie jednak za tydzień - no to dziewczyna i tak nie zdąży się pochwalić w poprzedniej grupie ciążą (bo idzie dopiero na pierwszą wizytę a chce powiedzieć po drugiej) i można przyjąć na np jakiś konkretny okres. Wtedy zobaczymy czy będzie się udzielać czy nie i zadecydujemy czy zostaje czy out.
Jeśli nasza grupa ma powstać np za miesiąc to już może zdąży być z drugą wizytą u lekarza i powie w poprzedniej grupie o ciąży. Wtedy będzie miała okazję się tutaj przywitać, zobaczymy czy będzie się udzielać i jeśli tak to dodamy do grupy.
Takie jest moje zdanie