Patka77
Fanka BB :)
Czekamy na relacje! Będzie dobrze <3Dziewczyny, za 1.5 godziny mam pierwsza wizytę (7tydzien 4dni) i zaczęłam się stresować, jak przed egzaminem Chyba dostanę zawału że stresu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na relacje! Będzie dobrze <3Dziewczyny, za 1.5 godziny mam pierwsza wizytę (7tydzien 4dni) i zaczęłam się stresować, jak przed egzaminem Chyba dostanę zawału że stresu
Do lekarza mam zamiar dopiero się zapisać. Mam nadzieję że nie będę długo czekać na wizytę... Czekam na ten wynik i od razu się zapisujeJej, dla mnie to nowość - nigdy nie słyszałam zaleceń żeby nie rozciągać się ani nie wyciągać rąk. Mało tego, codziennie robię jogę i to raczej taką bardziej dynamiczną, ze staniem na głowie
Wiem, że teraz czas Ci się ciągnie, ale poczekaj z martwieniem się do jutra Nie ma sensu teraz analizować, bo i tak nic nie da się zrobić. Objawy ciążowe pojawiają się i znikają, są odczuwane zupełnie inaczej z zależności od naszego stanu emocjonalnego. Jutro możesz zapytać lekarza o sprawdzenie przyrostu.
Daj znać jak będą wynikiDo lekarza mam zamiar dopiero się zapisać. Mam nadzieję że nie będę długo czekać na wizytę... Czekam na ten wynik i od razu się zapisuje
ja mam dzisiaj 5t2d i też dzisiaj super się czuję brzuch praktycznie nie boli mdłości nie mam nie mam parcia na pęcherz nie czuje się jak w ciąży kompletnieDziewczyny witam się z wami znowu. Potrzebuje wsparcia... Moje objawy trochę się zmniejszyły a ja się niepokoje. Miałam iść na bete w sobotę ale poszłam finalnie dzis a wynik ma być dopiero jutro. Jakiś kilka dni temu moje objawy (zaparcia, wzdety brzuch, okropny ból sutków i lekkie skurcze w brzuchu) ustały. Teraz mam tylko lekki ból piersi i dużo sluzu. Martwię się trochę. Naczyta się człowiek głupot w internecie o pustym jaju itd i później świruje..... Od ostatniej miesiączki minęło 5t3d. Czekam na ten wynik i mam nadzieję że wszytsko będzie w porządku. Do tego pytałam w laboratorium czy mogę w środę przyjsc żeby zbadać przyrost a kobietka mówi żeby najpierw do lekarza iść i już zgłupiałam...
I ja tez 5+4 piersi bolą w nocy najbardziej. Kłucie w brzuchu przeszło w piątek.Mi aplikacja również pokazuje 5 tydzień 4 dzień i na ten moment mam w sumie tylko ból piersi, czasem zakluje w podbrzuszu. Żadnych mdlosci
Z tego co widzę, to niepolecane są pozycje które powodują wzrost ciśnienia w jamie brzusznej. Dobrze wiedzieć, bo nie ma o tym zbyt dużo informacji.Wydaje mi się, że akurat z jogą w 1 trymestrze trzeba bardzo uważać. Na pewno nie można kilku pozycji robić, ale nie pamiętam których. Poczytaj o tym, bo ja widziałam takie informacje w kilku miejscach.
Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję że wyniki Cię uspokojąDo lekarza mam zamiar dopiero się zapisać. Mam nadzieję że nie będę długo czekać na wizytę... Czekam na ten wynik i od razu się zapisuje
To nie jestem sama. Muszę odgonić złe myśli...ja mam dzisiaj 5t2d i też dzisiaj super się czuję brzuch praktycznie nie boli mdłości nie mam nie mam parcia na pęcherz nie czuje się jak w ciąży kompletnie
To by była niespodzianka co? Trzy bejbikiJa nie mam żadnej możliwości izolować się od ludzi w pracy, podobno jestem bardziej narażona nawet niż pielęgniarki i lekarze, bo cały czas w pracy jest kreowany aerozol i zanim opadną cząsteczki i oczyszczacz powietrza się z tym upora, to już muszę ściągać maskę, bo się duszę. Te plastikowe fartuchy, czepki też nie pomagają. Ogólnie moja praca podczas pandemii jest o wiele cięższa i jeszcze dochodzi czyszczenie wszystkich powierzchni po każdym pacjencie. Czasami się uwijam jak mrówka w ukropie no ale co zrobić, w uk nikt mnie nie wyślę na zwolnienie
I umówiłam się na early scan na 2.04 o 19.00. Nie dam rady rady wytrzymać do tego na nhs. Ostatnio ciągle mi się śnią trojaczki, więc muszę się trochę uspokoić i iść zobaczyć na własne oczy że jest tylko jedno dziecko (oby!).
Ja wlasnie sie zbieram zeby wrocic do jogi, ciagle mam stracha czy moge czy nie... brak mi chociaz takiej aktywnosci, ale za kilk dni podpytam lekarzaJej, dla mnie to nowość - nigdy nie słyszałam zaleceń żeby nie rozciągać się ani nie wyciągać rąk. Mało tego, codziennie robię jogę i to raczej taką bardziej dynamiczną, ze staniem na głowie
Wiem, że teraz czas Ci się ciągnie, ale poczekaj z martwieniem się do jutra Nie ma sensu teraz analizować, bo i tak nic nie da się zrobić. Objawy ciążowe pojawiają się i znikają, są odczuwane zupełnie inaczej z zależności od naszego stanu emocjonalnego. Jutro możesz zapytać lekarza o sprawdzenie przyrostu.
Witaj w klubie 5t1d żadnych ciążących objawówja mam dzisiaj 5t2d i też dzisiaj super się czuję brzuch praktycznie nie boli mdłości nie mam nie mam parcia na pęcherz nie czuje się jak w ciąży kompletnie