Mila90
Fanka BB :)
Wszyscy moi znajomi tak mi tłukli, że "córka zabiera mamie urodę", a z synem nie ma problemów, więc niedługo się dowiemy czy coś w tym jestHmm też jakoś mam takie przeczucie, przy synku w ciąży zero objawów a teraz combo wszystkiego to i może na tą dziewczynke wygląd też mi się zmienił,mam wrażenie, że strasznie zbrzydłam. Przy synku pormienialam a teraz jak zoombie
Ja się nawet nie zastanawiałam nad połogiem ale wszystkie osoby, które nie dawno rodziły, przeżyły ten czas bez większych problemów, więc i my damy radęBardzo Dziękuje za odpowiedź Ja trochę boje się połogu przez fakt ze chyba za duzo sie naczytalam bo nie mam kogos kto mógłby mi powiedzieć osobiście jak to wyglada. No i fakt używania podpasek poporodowych.. Ja osobiscie Nie cierpie podpasek! Nigdy nie potrafiłam z nimi wytrzymać Używałam zawsze tamponów i trochę się boje jak to będzie z podpaskami i to na tak długi okres..
Zachowuje się tak jak wcześniej czyli dosyć normalnie. Jedynie trochę zastanawiam się nad pracą czy chodzić czy nie bo tam mam kontakt z ludźmi i z chorymi również.Hej, witam wszystkie przyszłe mamy jestem w 6tym tyg, termin listopad mam pytanie, jak radzicie sobie z tematem panującej obecnie pandemii, i 3ciej fali, ja dotychczas funkcjonowałam w miarę normalnie, z zachowaniem zasad, dystans, maska itd itp natomiast nie wiem czy przez ten strach przed zarażeniem się w pierwszych tygodniach, nie popadam w lekka paranoje...jakie są Wasze odczucia? Izolujecie się bardziej niż dotychczas?
Ja u siebie poki co nie zauważyłam różnicy, a też mam zwykle niskie ale zainteresowałaś mnie tym i muszę sprawdzićDziewczyny, czy któraś z Was mierzy sobie ciśnienie? Jestem niskociśnieniowcem i wynik 90/60 to dla mnie szał Mierzyłam ostatnio ciśnienie 2 dni pod rząd i 120/85 Wiem, że to norma, ale zdziwiłam się takim skokiem
Moja też chce mi przyjść ale jakoś się waham bo dziwnie mi z tą myśląCo do wyciągania rąk i rozciągania, to ja mam chyba schize poziom hard
Moja mama oczywiście też się już zadeklarowała że przyjedzie pomyć mi okna
A tak poza tym to co nadgonilam stronę, to dwie przybyły dzisiaj w pracy dosyć intensywny dzień i w międzyczasie zaczęło mnie lekko ciągnąć podbrzusze. Chyba muszę zwolnić obroty. I w pewnym momencie zrobiło mi się jakoś "mokro" i już się bałam iść do ubikacji ale okazało się, że dzisiaj śluz mnie zalewa. Jakie to straszne uczucie na tym etapie