reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Nie strasznie mnie dziewczyny haha bo ja właśnie planowałam kupić dostawke i żeby dziecko tam spało całą noc , myślicie że i tak będzie spać pewnie z nami ? Ogólnie to chciałam kupić dostawke i to takie łóżeczko 4w1 z Chicco bo chciałam mieć coś jeżdżącego po domu . Czy dostawką ewentualnie też jest na tyle sprawna że można nią lawirować i jechać gdzieś ? 🤔 Żeby przenieść do łóżka takiego niemowlęcego to myślałam dopiero po jakiś czasie 🤔
Chicco jest super do 6-7 miesiąca..
mam dziwne pytanie, ale wiem ze pomożecie z odpowiedzią 😘😁

W poniedzialek mam zaplanowaną krzywą cukrową. Czy mogę to pierwsze wkłucie połączyć z pobraniem krwi do badań tych 9ciu innych wskaźników, które mam na skierowaniu (typu toxo, różyczka, grupa krwi itp)?

Po prostu zastanawiam się jak ten upust krwi wpłynie na kolejny wynik krzywej po godzinie i dwóch. Wpłynie jakoś czy mogę śmiało wszystko za jednym zamachem ogarnąć? 😏
Najpierw pobiorą Ci krew, potem pobiorą cukier z palca, dadzą glukoza I pobiorą krew godzinie i po dwóch.
Słuchajcie ale zawsze można nie zabrać karteczki czytaj ja ;)

Na szczęście dodzwoniłam się do kliniki 5minut przed zamknięciem.

Ja się dzisiaj zatrułam, tzn wczoraj a dzisiaj efekt cholerny bol głowy, podwyższona temperatura i biegunka...
Jak masz temp to niestety wirus... obyś łagodnie przeszła. A jak się teraz czujesz?
Ja czekam na rodziców i jadę do szpitala zaczęłam krwawić i to porządnie
Jejku trzymam mocno kciuki. Jak się czujesz? Mam nadzieję, że wszystko z fasolką jest dobrze. Tulam mocno
Mango, awokado, ogórka, surimi, krewetki w tempurze, łososia wędzonego na gorąco.
No, ale okazało się, że to tylko jednorazowo, bo wybiło mi taki cukier po tym sushi, że na kilka miesięcy mogę się pożegnać 😩
Ryż bardzo podnosi cukier :/.. No i mango chyba też dużo cukru.

mam dziwne pytanie, ale wiem ze pomożecie z odpowiedzią 😘😁

W poniedzialek mam zaplanowaną krzywą cukrową. Czy mogę to pierwsze wkłucie połączyć z pobraniem krwi do badań tych 9ciu innych wskaźników, które mam na skierowaniu (typu toxo, różyczka, grupa krwi itp)?

Po prostu zastanawiam się jak ten upust krwi wpłynie na kolejny wynik krzywej po godzinie i dwóch. Wpłynie jakoś czy mogę śmiało wszystko za jednym zamachem ogarnąć? 😏
Za jednym podejściem w dniu krzywej robiłam też betę i próżka (@Klemensa ✌🏻- nadal inaczej nie mówię na progesteron 😁😁).

reklama
Do góry