reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Jaka wielkość? Może owu była pozniej [emoji8]
Już po wizycie, jestem troszkę załamana.. Pojawił się mini pęcherzyk ale jak na 5t+5 to jest dużo za mały i nie oznacza nic dobrego. Chyba że owulacja mi się przesuneła o dobry tydzień to w takiej sytuacji nie jest źle. Dostałam duphaston dwa razy dziennie. Jutro mam zrobić pierwsze badania z krwi i moczu i za dwa tygodnie kolejna wizyta czy się coś rozwinęło.

Ja miałam 10go marca wynik 294, a dzis (tj 8 d i pozniej) jiz 6908 :) urośnie [emoji173]
Mam pytanie mówicie ze powyżej 1000 jest widoczne patrząc na mój przyrost 36 dziennie to od dziś z wynikiem 225.7 do 29 marca nie urosnie do 1000 beta tylko będzie kolo 600 więc nie wiem jak patrzeć jak myślicie?

reklama
Ja na razie powiedziałam jednej koleżance z a druga się domyśliła bo nie chcialam rano kawy 😅
Szefowymi dopiero po USG i stwierdzeniu ciąży przez lekarza.
ja nawet najbliższym współpracownica boję się powiedzieć bo to na nich spadnie całą robota... Choć pracować chce jak najdłużej

Do góry