reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Matko i córko. Wchodzę się przywitać i co ja widzę [emoji849][emoji47]ile nowych osób . Super.
Ja jak zawsze mówię Wam "dzień dobry" . Dzisiaj późno, bo praca. Co do zwolnienia ja idę jak tylko będzie to możliwe.
Któraś z dziewczyn pytała się o logowanie. Ja przez aplikację baby boom ale jest jeden jej problem, nie wiem jak u innych ale u mnie brak powiadomień. Często wchodzę sama i sprawdzam czy ktoś coś napisał.
Dzisiaj wizytującym życzę samych dobrych wiadomości.
@rossig wczoraj miałaś wizytę? Wszystko ok?

Trzymam kciuki aby wszystko było ok. 3 tyg kurcze długo. Ale musisz myśleć o czymś innym żeby nie zwariować. Może jakiś dobry serial,ksiazka.Bedziemy trzymać kciuki za Was.
Witajcie Kochane, tak jak pisałam pierwszą wizytę u ginekologa miałam mieć w czwartek, ale ze względu na plamienia byłam dzisiaj. Lekarz powiedział, że w zasadzie wszystko wygląda nie najgorzej. Zapisał mi chyba luteine, kazał leżeć. Bardzo się martwię, odchodzę już od zmysłów. A i jeszcze zarodek jest mniejszy niż norma na 5 tydzień :(

Ja po wizycie, narazie l4 na tydzień, magnez 6 tabletek dziennie, melisy ile wlezie i odpoczywać. Sprawdzili progesteron -wyniki mam dostać wieczorem.
Ciałko żółte było i miało rozmiar prawidłowy, ale zarodka nie widziala- dziwne bo wczoraj w luxmed coś było - ale się nie martwię bo to pewnie wina innego sprzętu :) kontrola za tydzień

Ja wizyte mam 9 marca prywatnie a 10 na NFZ aby mieć bezpłatne badania [emoji846] będzie to 6 tydzień więc mam nadzieję że usłyszę serduszko. Wizytującym życzę powodzenia. Witam się z nowymi listopadowymi [emoji846][emoji846]

Cześć, witam się z Wami :)
W sobotę dodatni test ciążowy, 13dpo. Tego samego dnia zrobiłam betę z progesteronem i powtórzyłam po 48h czyli wczoraj.
27.02, godz 11:30
beta hcg 135 mIU/ml, progesteron 22.52 ng/ml
01.03, godz 11:45
beta hcg 350 mIU/ml, progesteron 23.08 ng/ml
Termin porodu wypada na 4-7 listopad 2021.
Dziś wg aplikacji wypada 5 tydzień, a dokładnie 4+3.
Na wizycie 12.03 będzie 6+0 🤗

Milego dnia wszystkim 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny , dostałam prośbę od studentki SWPS. Może któraś z was chce wziąć udział w płatnym badaniu. Jedna ważna sprawa. Mogą wziąć udział dziewczyny, które nie ukończyły 8 t.c.
akcesoria_ciaza.jpg

Jestem studentką 2 roku psychologii na Uniwersytecie SWPS w Sopcie. Pomagam badaczkom w badaniu z zakresu psychologii ewolucyjnej.Tutaj jest link: https://psychodpt.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_cT6fma8MxIyFUmF. Badanie zostało zatwierdzone przez komisję etyczną. Wszystkie informacje znajdują się pod linkiem, ale gdyby pojawiły się jakieś pytania to proszę o kontakt z zespołem badawczym: evolab@swps.edu.pl. Jest ono płatne.

Zdjęcie, żeby zwrócić uwagę.

Do góry