paulapaulapaula
Zaciekawiona BB
Dziękuję niestety z uwagi na straty podchodzę z ogromnym dystansemWitaj Trzymam mocno kciuki żeby beta ładnie urosla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję niestety z uwagi na straty podchodzę z ogromnym dystansemWitaj Trzymam mocno kciuki żeby beta ładnie urosla
Witajcie Kochane, tak jak pisałam pierwszą wizytę u ginekologa miałam mieć w czwartek, ale ze względu na plamienia byłam dzisiaj. Lekarz powiedział, że w zasadzie wszystko wygląda nie najgorzej. Zapisał mi chyba luteine, kazał leżeć. Bardzo się martwię, odchodzę już od zmysłów. A i jeszcze zarodek jest mniejszy niż norma na 5 tydzień
Cześć
Chciałam do Was dołączyć z terminem na 1 listopada
Czekam do 7-8 tygodnia żeby już zobaczyć serduszko, więc dopiero za około 2 tyg.Cześć [emoji846]A kiedy wizytujesz?
Robi się coraz fajniejsza grupka[emoji846]
Taki jest planWoohoo! no to odpoczywaj teraz, nic się nie stresuj, książka, netfliks, meliska