reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

U nas ida 2 gorne na raz jest masakra 😬 wczoraj paracetamol raz podałam bo przez godzinę po wstaniu tak mi plakal az się zanosił

Załączniki

• Screenshot_20220714-113723_Gallery.jpg
    Screenshot_20220714-113723_Gallery.jpg
    228 KB · Wyświetleń: 55
reklama
U nas ida 2 gorne na raz jest masakra 😬 wczoraj paracetamol raz podałam bo przez godzinę po wstaniu tak mi plakal az się zanosił
U mojego taki stan dziąseł utrzymywał się dobre 10 dni zanim cokolwiek wyszło 😬 wyglądało jakby już za chwilę, a co do czego to nic nie wychodziło. Potem nagle zeszła opuchlizna i ząbek z jednej strony już z 2 mm wystaje

U mojego taki stan dziąseł utrzymywał się dobre 10 dni zanim cokolwiek wyszło 😬 wyglądało jakby już za chwilę, a co do czego to nic nie wychodziło. Potem nagle zeszła opuchlizna i ząbek z jednej strony już z 2 mm wystaje
Aaa to u nas tez ma to juz z ponad tydzień ale juz dziaslo się przebija

Dzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje 😅

Skoro od kreski się zaczęło to rozumiem, że najgorsze przede mną?😅
Mój gryzie wszystko, mnie również, nieustannie od dłuższego czasu, więc różnicy nie zauważyłam 🤣
Nie pamiętam, ale już będzie z górki. U nas miesiąc byl codziennie wrzask i zimne gryzaki wymieniałyśmy co chwilę. Camilla też mu pomagała a później sama zaparzalam rumianek i moczyłam tetrę w tym naparze i smoczek tez.

Dzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje 😅
Możliwe, możliwe 😄 mój synek jak miał takie kreseczki, dałam mu kostkę od palca do ugryzienia i poczułam coś ostrego. Myślałam, że nacisnął mi dziąsłami na nerw w palcu, czasem tak jest. Ale dałam drugi raz i znów to samo. Tak odkryłam, że będą pierwsze dolne jedynki 😄😄

reklama
Do góry