reklama
U mojego taki stan dziąseł utrzymywał się dobre 10 dni zanim cokolwiek wyszło wyglądało jakby już za chwilę, a co do czego to nic nie wychodziło. Potem nagle zeszła opuchlizna i ząbek z jednej strony już z 2 mm wystajeU nas ida 2 gorne na raz jest masakra wczoraj paracetamol raz podałam bo przez godzinę po wstaniu tak mi plakal az się zanosił
Aaa to u nas tez ma to juz z ponad tydzień ale juz dziaslo się przebijaU mojego taki stan dziąseł utrzymywał się dobre 10 dni zanim cokolwiek wyszło wyglądało jakby już za chwilę, a co do czego to nic nie wychodziło. Potem nagle zeszła opuchlizna i ząbek z jednej strony już z 2 mm wystaje
U nas od tej kreseczki to już szło błyskawicznie więc myślę że to możliweDzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje
Nie pamiętam, ale już będzie z górki. U nas miesiąc byl codziennie wrzask i zimne gryzaki wymieniałyśmy co chwilę. Camilla też mu pomagała a później sama zaparzalam rumianek i moczyłam tetrę w tym naparze i smoczek tez.Skoro od kreski się zaczęło to rozumiem, że najgorsze przede mną?
Mój gryzie wszystko, mnie również, nieustannie od dłuższego czasu, więc różnicy nie zauważyłam
To już wychodzi Będzie coraz bardziej kłujące aż zobaczysz coś białegoDzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje
Możliwe, możliwe mój synek jak miał takie kreseczki, dałam mu kostkę od palca do ugryzienia i poczułam coś ostrego. Myślałam, że nacisnął mi dziąsłami na nerw w palcu, czasem tak jest. Ale dałam drugi raz i znów to samo. Tak odkryłam, że będą pierwsze dolne jedynkiDzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje
Niekoniecznie. U nas nic nie było ani przed kreskami ani po, więc może też się Wam upieczeSkoro od kreski się zaczęło to rozumiem, że najgorsze przede mną?
reklama