reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Moja córka skończyła 7 miesięcy obecnie obraca się w z pleców na brzuch i odwrotnie tylko jedną strona. Drugą robi tylko jak jej zasugeruje delikatnie. Kręci się w kółko na brzuchu. Usiądzie późno za pewne bo jest duża dziewczynką ze słabym brzuchem. Teraz czekam jak zacznie pełzać bo ile można jej te uciekające zabawki podawać 😁

reklama
Moja córka skończyła 7 miesięcy obecnie obraca się w z pleców na brzuch i odwrotnie tylko jedną strona. Drugą robi tylko jak jej zasugeruje delikatnie. Kręci się w kółko na brzuchu. Usiądzie późno za pewne bo jest duża dziewczynką ze słabym brzuchem. Teraz czekam jak zacznie pełzać bo ile można jej te uciekające zabawki podawać 😁
U nas długo też obracała się tylko przez jedną stronę. W ramach zabawy zachęcała w drugą i już czasem się nawet zdarzy że się sama odwroci ale nadal preferuje prawa.
My ćwiczymy cały czas żeby poszła do czworakow i już zdarza jej się utrzymać w podporze :) też czekam aż się zacznie przemieszczać :) u nas 6mc i tydzien :)

Kupiłam za 60zl. Widziałam też Philips ale chyba 400zl. Nie chciałam wydać dużo kasy bo nie wiedziałam czy będę używać, ale jestem zadowolona.

Hmm a rolety w pokoju?

Mamy, ale to nic nie daje. Ostatnio nawet usypiałam w innym pokoju gdzie jest zupełnie ciemno, ale to absolutnie nie przeszkadzało w zabawie 😅. Mąż chcę w ten weekend robić przemeblowanie, jest tak zdesperowany, że uznał, że może jakaś żyła wodna przechodzi przez pokój i dziecko spać nie może ^^

reklama
Wiedziałyście, że borówki zatykają tak samo jak te zwyczajne jagody? Mój synek zjadł ich wczoraj dość dużo, a dziś kupki brak, gdzie zazwyczaj robił 2, a nawet 3...

Dajecie już swoim dzieciom jakieś placuszki?

Do góry