Jest trochę mniejsza od piłki do nogi, plastikowa, dość ciężka, ma kilka przycisków, śpiewa, gra, świeci i sama się rusza.Dziewczyny zaciekawilyscie mnie ta zabawka hula kula jak ona wygląda??
reklama
Możesz podesłać linka?Jest trochę mniejsza od piłki do nogi, plastikowa, dość ciężka, ma kilka przycisków, śpiewa, gra, świeci i sama się rusza.
Możesz podesłać linka?
Dokładnie taka mamy
Ten grzybek jest ekstraTeż jestem ciekawa czy można. Ja mam nosidełko womar, ale jeszcze nie używałam. Czekam aż mały będzie dobrze trzymał główkę.
Z gadżetów to mój polubił gryzak grzybek mombella. Lubi go ciumkać i z rączki nie wypuszcza.
Unficzka
Fanka BB :)
Ten grzybek jest ekstra
Tak zachwalacie, też dzisiaj zamówiłem
Juana19
Mega mnie ten lot stresuje ale lecę zgodnie z zasada kiedy jak nie teraz jak nie pracuje. Moja przyjaciółka na dwa lata do stanów poleciała wiec ja odwiedzam. Boje się głównie podróży oraz wpływu zmiany czasu na sen nocny. Mam nadzieje ze nie będę sobie płuc w brodęPodziwiam Cię za cierpliwość i odwagę, czasami jak idę na spacer albo jak mam iść gdzieś w odwiedziny, to denerwuje się, że dziecko będzie płakać itp i mam wątpliwości czy pójść, a Twój Maluszek już samolotem będzie latać!
MiśZielinka
Hejka. My po szczepieniu na meningokoki a za miesiąc 3 dawka pneumo i NFZ.
Dzisiaj miałam nie ciekawa akcje gdyż przy rozbieraniu mały mi się zaczął obracać i uderzył się główka o kosz - przebierałam go w koszu Mojżesza.... Płakał aż się zaczęłam stresować czy nic mu nie jest, ale obserwuję go i niema siniaka ani guza....
Chyba czas zejść z fejsa na ziemię i zakupić ochraniacz.... Mam monitor oddechu a jak mam się martwić później, że dziecko będzie się obracać i wyrżnię to już chyba wolę ten ochraniacz
Dzisiaj miałam nie ciekawa akcje gdyż przy rozbieraniu mały mi się zaczął obracać i uderzył się główka o kosz - przebierałam go w koszu Mojżesza.... Płakał aż się zaczęłam stresować czy nic mu nie jest, ale obserwuję go i niema siniaka ani guza....
Chyba czas zejść z fejsa na ziemię i zakupić ochraniacz.... Mam monitor oddechu a jak mam się martwić później, że dziecko będzie się obracać i wyrżnię to już chyba wolę ten ochraniacz
KochamGrejpfruty
Aktywna w BB
Mozecie napisac wzrost swoich dzieci z ksiazeczki zdrowia w 4 mieciacu? Jestem dzisiaj po szczepieniu, rowno 4 miesiac I po mierzeniu wyszlo 72cm czyli ponad 97centyl, no niby jestesmy wysocy ale nie az tak. Moze oni maja jakas inna metodologie mierzenia i zawyzaja pomiar dzieci. Nie wiem. 2 miesiace temu tez wyszlo 67cm czyli nad 97centyl. Ciuszki juz nosi 74 to by sie zgadzalo. Jeśli chodzi o masę to ma 6 400 gram czyli 50 centyl, ale nie wygląda jakoś nieproporcjonalnie. Lekarka nic nie powiedziala na ten temat. Trochę mnie to dziwi/martwi taka dysproporcja miedzy masa a wzrostem.
reklama
Unficzka
Mozecie napisac wzrost swoich dzieci z ksiazeczki zdrowia w 4 mieciacu? Jestem dzisiaj po szczepieniu, rowno 4 miesiac I po mierzeniu wyszlo 72cm czyli ponad 97centyl, no niby jestesmy wysocy ale nie az tak. Moze oni maja jakas inna metodologie mierzenia i zawyzaja pomiar dzieci. Nie wiem. 2 miesiace temu tez wyszlo 67cm czyli nad 97centyl. Ciuszki juz nosi 74 to by sie zgadzalo. Jeśli chodzi o masę to ma 6 400 gram czyli 50 centyl, ale nie wygląda jakoś nieproporcjonalnie. Lekarka nic nie powiedziala na ten temat. Trochę mnie to dziwi/martwi taka dysproporcja miedzy masa a wzrostem.
U nas w czwartym miesiącu równo 65, więc różnica dosyć duża. Jesteśmy z mężem średniego wzrostu, więc synek też nie mam po kim być bardzo wysoki.Waga 5850g.