reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

A propos problemów brzuszkowych - Helenka miała duże i espumisan nic nie pomagał (No może trochę gazy schodziły) ale za to bardzo ulewała po nim.
Znalazłam taki specyfik Baby Calm - naturalny, ziołowy. Podajemy od kilku dni i praktycznie minęły problemy z gazami, prężeniem itp, więc polecam serdecznie :)

Nam dziś mimo trudnych humorów udało się wyjść na noworoczny spacerek ❤️

Załączniki

• 1DF6E9AF-410D-4601-8002-75EBCAAF0CDC.jpeg
    1DF6E9AF-410D-4601-8002-75EBCAAF0CDC.jpeg
    438,9 KB · Wyświetleń: 85
reklama
A propos problemów brzuszkowych - Helenka miała duże i espumisan nic nie pomagał (No może trochę gazy schodziły) ale za to bardzo ulewała po nim.
Znalazłam taki specyfik Baby Calm - naturalny, ziołowy. Podajemy od kilku dni i praktycznie minęły problemy z gazami, prężeniem itp, więc polecam serdecznie :)

Nam dziś mimo trudnych humorów udało się wyjść na noworoczny spacerek ❤️
O dzięki spróbuję, może to pomoże. Po osteopacie jest dużo lepiej ale nadal brzuch jeszcze się odzywa.
Po espumisanie mieliśmy dokładnie tak samo, tylko większe ulewanie.

Co do kąpieli w takim razie to może spróbuj skoro mówiła że się dobrze goi i tylko obserwuj potem czy nie pojawi się plamienie.

Cudownego Nowego Roku Kochane ❤️
Nasza Helen z okazji wkroczenia w Nowy Rok daje nam popalić, a ja nie wiem już sama co jej jest ...krzyczy aż się zanosi ...dajemy butle - pluje, dajemy smoczek - nie chce, przytulamy, nosimy, kładziemy, śpiewamy, mówimy...a ona i tak głównie płacze a jak zasypia to na parę minut 🙈

Dziewczyny - przedwczoraj przestałam totalnie plamić po cc...czy to znaczy że mogę już wejść do wanny? Tak bardzo marzy mi się relaksująca kąpiel ...

U nas totalnie odwrotnie. Synek cały dzień śpi, odsypia wczorajsza imprezę chyba 😉

Wszystkiego dobrego dziewczyny w nowym roku 💙
Nasz mały też ostatnio lobuzuje od jakichś dwóch dni jest taki niespokojny w ciągu dnia.. Ale co.. Trzeba się było na to przygotować.

Cudownego Nowego Roku Kochane ❤️
Nasza Helen z okazji wkroczenia w Nowy Rok daje nam popalić, a ja nie wiem już sama co jej jest ...krzyczy aż się zanosi ...dajemy butle - pluje, dajemy smoczek - nie chce, przytulamy, nosimy, kładziemy, śpiewamy, mówimy...a ona i tak głównie płacze a jak zasypia to na parę minut 🙈

Dziewczyny - przedwczoraj przestałam totalnie plamić po cc...czy to znaczy że mogę już wejść do wanny? Tak bardzo marzy mi się relaksująca kąpiel ...
Hehe czytam twój wpis i aż się zaczęłam śmiać ze u nas to samo z naszą Helenka. ..aż mężowi tłumacze ze to nie pisałam ze jest jeszcze jedna taka sama Helen jak nasza i tak samo sie zachowuje. .. smoczek nie mleko z butelki nie noszenie nie spanie nie i tak dalej ....
I jeszcze problem się zrobił przy zmianie pieluszki ..często jest siusiu na ostatniej prostej i się zaczyna trzeba przebrac a wtedy jest przeraźliwy płacz aż się bordowo sina od płaczu robi i tylko cycus uspokoi ..wogole cycus to jext lekarstwo na wszystko ... tylko matka juz siły nie ma cały dzienie karmić i mleka brak 😂😂

Hehe czytam twój wpis i aż się zaczęłam śmiać ze u nas to samo z naszą Helenka. ..aż mężowi tłumacze ze to nie pisałam ze jest jeszcze jedna taka sama Helen jak nasza i tak samo sie zachowuje. .. smoczek nie mleko z butelki nie noszenie nie spanie nie i tak dalej ....
I jeszcze problem się zrobił przy zmianie pieluszki ..często jest siusiu na ostatniej prostej i się zaczyna trzeba przebrac a wtedy jest przeraźliwy płacz aż się bordowo sina od płaczu robi i tylko cycus uspokoi ..wogole cycus to jext lekarstwo na wszystko ... tylko matka juz siły nie ma cały dzienie karmić i mleka brak 😂😂
Haha dwie Heleny się zgrały ...
Nasza je co 1,5 max 2 h...w nocy tez 🤦‍♀️ Nie wiem kiedy to się unormuje

To u nas w nocy jest spoko. ..przynajmniej było a jak będzie to codziennie drze hehe 😂😂😂. .. u nas nocki to tak 3-4h spanka jest ... dniowki są gorzej

Chociaż dzisiaj cały dzień mój mały ssak śpi i juz się boje co będzie w nocy 😂😂😂

Ach te piękne Heleny 😍😍😍

reklama

To u nas w nocy jest spoko. ..przynajmniej było a jak będzie to codziennie drze hehe 😂😂😂. .. u nas nocki to tak 3-4h spanka jest ... dniowki są gorzej

Chociaż dzisiaj cały dzień mój mały ssak śpi i juz się boje co będzie w nocy 😂😂😂

Ach te piękne Heleny 😍😍😍
W ogóle piękne jest to imię :)

U nas też nocki ok, poza tym że zasypia koło 24, ale potem potrafi przespać 4,5-5h. I po karmieniu jeszcze 3h dosypia. Ale co wieczór strach czy coś się nie zmieni.

Powoli muszę jej ustawiać rytm żeby zasypiała po kąpieli koło 20 żeby mieć trochę wieczora dla siebie :)

Do góry