Juana19
Fanka BB :)
Zrobię zdjęcie bo całość jest prezentem ale materacyk z Allegro. Tylko mały ssak skończyOoo super, a jaki masz materac do kosza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobię zdjęcie bo całość jest prezentem ale materacyk z Allegro. Tylko mały ssak skończyOoo super, a jaki masz materac do kosza?
Ja tez należę do grona osób które nie ma. To moje trzecie dziecko. Gdybym dostała od lekarza / położnej sugestie żeby się zaopatrzyć to bym to zrobiła ale nikt nigdy nie sugerował. Dzieciaki zdrowe donoszone bez historii w rodzinie wiec nie wpadam pewnie w kategorie ryzyka. Porozmawiaj z lekarzem / polozna na ten temat.Kurcze ja wlansie na początku myślałam żeby nie kupować tego monitora oddechu bo koleżanki nie miały i mówiły ze jak dziecko nie jest wczensiakiem i nie ma jakiś problemów zdrowotnych to zbędny wydatek ale widzę że mnóstwo z was taki monitor posiada ..
Jasne )) już się nie mogę doczekać aż mój mały ssak bedzid przy mnie)Zrobię zdjęcie bo całość jest prezentem ale materacyk z Allegro. Tylko mały ssak skończy
Dzięki za sugestie i tak zrobię, bo na każdym kroku pojawia się coś co by się przydało a wszystko jest po 200 czy 300 zł I można zbankrutować...Ja tez należę do grona osób które nie ma. To moje trzecie dziecko. Gdybym dostała od lekarza / położnej sugestie żeby się zaopatrzyć to bym to zrobiła ale nikt nigdy nie sugerował. Dzieciaki zdrowe donoszone bez historii w rodzinie wiec nie wpadam pewnie w kategorie ryzyka. Porozmawiaj z lekarzem / polozna na ten temat.
Nie da rady dołączyć :/ jakis błąd wyskakuje
Widzę, że nikt nie odpowiedział, więc sobie pozwolę, choć co prawda nie jestem listopadowa, ale poczytuję Was już od dawna, bo jesteście fajne babkiA powiedzcie miacie jakaś listę dokumentów które trzeba załatwić po porodzie? Wiem że becikowe to zależy od dochodu na przykład tak?
Myślicie ze większość spraw można załatwić online? Boziu drugie moje dziecko a mam totalna amenzje ze wszystkim..
ja odczuwam to samo, też na początku nie wiedziałam czy to skurcze, ale odkąd stały się bardziej wyraźne to uważam, że to są właśnie onePytanie do tych co czują już skurcze albo wcześniej rodziły ... mam skurcze i co któryś czuję takie mocne ciśnienie, które idzie mi od góry macicy w górę ciała i jak dochodzi do gardła, to aż przytyka czasami... czy to jest normalne? Czy któraś z Was tak miała?