W czym dziewczyny będziecie trzymać swoje noworodki w domu? Oczywiście łóżeczku już czeka ale chodzi mi np. o spędzanie czasu w salonie czy w kuchni. Na początku miałam plan korzystać tylko z wózka ale mam małe mieszkanie i bardzo niewygodnie jest mi poruszać się nim po mieszkaniu a z drugiej strony tez nie chce niewiadomo jak zagracać mieszkania dodatkowymi sprzętami ... jakie widzicie rozwiązania?
reklama
Juana19
Fanka BB :)
Moja w nocy śpi w dostawce (bardzo pilnuje żeby w ciągu dnia tam nie trafiała) a w dzień w salonie w koszu Mojżesza (z dobrym materacem). Jak będzie więcej czasu aktywności to mam leżaczek bujaczek no i tez na macie na podłodze będzie leżeć (grubszej). Jak masz stabilna kanapę to na kanapie z zabezpieczeniem i pod okiem opiekuna tez możesz kłaśćW czym dziewczyny będziecie trzymać swoje noworodki w domu? Oczywiście łóżeczku już czeka ale chodzi mi np. o spędzanie czasu w salonie czy w kuchni. Na początku miałam plan korzystać tylko z wózka ale mam małe mieszkanie i bardzo niewygodnie jest mi poruszać się nim po mieszkaniu a z drugiej strony tez nie chce niewiadomo jak zagracać mieszkania dodatkowymi sprzętami ... jakie widzicie rozwiązania?
Juana19
Fanka BB :)
Jeśli taka wola ogółu to możemy. Wolałabym po prostu pisać w jednym miejscuFajnie by było gdybyśmy wszystkie przeszly na zamknięty. W sumie tam jest taki sam skład prócz kilku dziewczyn stąd. Stoi prawie puste, bo bez sensu pisać w dwóch miejscach to samo, a główne życie toczy się tutaj.
Ja mam bujaczekleżaczek z tiny loveW czym dziewczyny będziecie trzymać swoje noworodki w domu? Oczywiście łóżeczku już czeka ale chodzi mi np. o spędzanie czasu w salonie czy w kuchni. Na początku miałam plan korzystać tylko z wózka ale mam małe mieszkanie i bardzo niewygodnie jest mi poruszać się nim po mieszkaniu a z drugiej strony tez nie chce niewiadomo jak zagracać mieszkania dodatkowymi sprzętami ... jakie widzicie rozwiązania?
Przy moim forum z synem, dzięki temu przetrwałyśmy do teraz. Choć my to teraz mamy grupe na fb. Ja na pewno się małą pochwalę na zamkniętym.Jeśli taka wola ogółu to możemy. Wolałabym po prostu pisać w jednym miejscu
A planujesz trzymać tam swoje dzidzi już od początku?Ja mam bujaczekleżaczek z tiny love
A ten kosz mojzesza masz ze stelażem czy bez? Bo właśnie zastanawiam się czy jest niezbędny?Moja w nocy śpi w dostawce (bardzo pilnuje żeby w ciągu dnia tam nie trafiała) a w dzień w salonie w koszu Mojżesza (z dobrym materacem). Jak będzie więcej czasu aktywności to mam leżaczek bujaczek no i tez na macie na podłodze będzie leżeć (grubszej). Jak masz stabilna kanapę to na kanapie z zabezpieczeniem i pod okiem opiekuna tez możesz kłaść
Ja chętnie tylko jak to znaleźć?Fajnie by było gdybyśmy wszystkie przeszly na zamknięty. W sumie tam jest taki sam skład prócz kilku dziewczyn stąd. Stoi prawie puste, bo bez sensu pisać w dwóch miejscach to samo, a główne życie toczy się tutaj.
Ja używałam tego jakoś od około miesiąca non stop. Wcześniej to mały spał cały czas i to pod monitorem oddechu. Ja też właściwie większość dni leżałam obok, jednak w połogu trzeba się oszczędzać. Jak sama zaczęłam być bardziej mobilna to tym więcej go używałam.A planujesz trzymać tam swoje dzidzi już od początku?
reklama