Ja nie mogę dołączyć, nie wiem dlaczego.
reklama
pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Ja też nie mogę
Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Nie ja nie miałam nic takiego to nie powiem tobie. Ale dziś pół nocy nie spałam przez bóle brzucha jak na okresDziewczyny, które też miały masaż szyjki macicy: lekarka mówiła, że mogę plamić, a ja po kilku godzinach miałam bardzo duże ilości śluzu najpierw mocno zbitego, później mniej, oczywiste zabarwionego krwią, pewnie to był czop? No i całą noc miałam skurcze, nad ranem przeszły... Też tak miałyście?
Ja.mama
Koniecznie kontynuujmyJa planuje wyjść z mała w najbliższy weekend na spacer. Bardziej od zimna martwię się jakością powietrza (krakow…) ale na pewno w domu mnie nikt nie zatrzyma. Dziś pierwsza wizyta u pediatry. Jutro polozna zdejmuje mi szew. Nie chce was zatruwać informacjami póki więcej dzidziusiow nie wyjdzie ale rozumiem ze kontynuujemy forum również po rozwiązaniu?
Powodzenia dziewczyny. Jesteście super dzielne!
Ja.mama
Ja poprosiłam w prezencie o taka matę tylko kontrastową koniecznie, ponieważ maluszki na początku nie widzą za bardzo.Co sądzicie o matach edukacyjnych dla dzieci w wieku 0+?
Juana19
Mam bez i leży na ławie tej która normalnie stoi przy kanapie. Polozna sprawdzała czy nie za miękki materac jedynieA ten kosz mojzesza masz ze stelażem czy bez? Bo właśnie zastanawiam się czy jest niezbędny?
Ooo super, a jaki masz materac do kosza?Mam bez i leży na ławie tej która normalnie stoi przy kanapie. Polozna sprawdzała czy nie za miękki materac jedynie
Kurcze ja wlansie na początku myślałam żeby nie kupować tego monitora oddechu bo koleżanki nie miały i mówiły ze jak dziecko nie jest wczensiakiem i nie ma jakiś problemów zdrowotnych to zbędny wydatek ale widzę że mnóstwo z was taki monitor posiada ..Ja używałam tego jakoś od około miesiąca non stop. Wcześniej to mały spał cały czas i to pod monitorem oddechu. Ja też właściwie większość dni leżałam obok, jednak w połogu trzeba się oszczędzać. Jak sama zaczęłam być bardziej mobilna to tym więcej go używałam.
reklama