reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Podobno krótko przed porodem organizm kobiety sam się oczyszcza, moja siostra tak miała przed porodami. A tak poza tym ile w tym prawdy i czy zawsze tak jest tego nie wiem. Może niedługo trafisz na porodówkę

To niestety też tak różnie bywa, czasami jest kilka dni przed, a ostatnio mi koleżanką opowiadała, że miała dopiero jak pojechała ze skurczami na porodówkę.

reklama
Kochana, bardzo dziękuję za opis i jeszcze raz wielkie gratulacje! Pamiętaj, że jesteś najlepszą mama dla swojej kruszynki 🙂 jej, gdyby tylko było mnie stać to pewnie też wybrałabym opcje z apartamentem, jednak podstawą musi mi wystarczyć. I tak sądzę, że będzie cudnie, po Twoim opisie nie mogę się doczekać aż zobacze swojego synka 🙂🙂🙂 tylko my nie zaszczepieni... Masz jakieś info na gorąco jak to jest teraz z niezaszczepionych tata przy SN? Wypoczywaj ❤️❤️❤️
Na pewno będzie super. To świetny szpital i każda jedna osoba była bardzo miła i profesjonalna dla wszystkich pacjentek. Trzeba dzwonić odnośnie tego jak z tym mężem. Widziałam na pewno jak jeden tatuś został wezwany do SN i kupował wdzianko porodowe w automacie przy wejściu (45 pln). Kazali mu się przebrać i pokierowało gdzie ma iść. Facet ubrał to na taka gruba bluzę - myśle ze potem się rozbierał bo w szpitalu jak wiadomo gorąco.
Na stronie są informacje z kwietnia. Na pewno są ograniczenia w ilości wizyt ale położne na pewno we wszystkim pomogą.
Powodzenia!

Ja mam biegunkę od kilku tygodni, tzn nie jest jakaś mega duża i uciążliwa ale generalnie jest "luźno" i z 5-6 razy na dzień. Też nie wiem o co kaman. Najpierw myślałam, że to od żelaza ale odstawiłam na kilka dni i dalej bez zmian
Organizm się czyści przed porodem u mnie dzis tez właśnie zaczoł żeby dziecko mogło się wstawić w kanał rodny. Niestety u jednych to parę dni u innych tygodnie. Do tego jest mi od rana nie dobrze i zgaga sie wzmocniła a to dopiero koniec 36tc więc sie boję co dalej.

reklama
Do góry