reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

A te sny... Ja już chyba zrezygnuje z czytania wiadomości z Polski i świata, z Facebooka i filmów (obejrzałam dwa sezony Fargo - taki przyjemny serial, w którym trup pada co dwie minuty) i mam okropne sny. Najgorsze, że są takie realistyczne! Od tej pory będę czytać tylko baby boom 🤣

reklama
to latanie i sprawdzanie to chyba normalne na początku. To moja trzecia ciąża i też tak biegałam przez pierwszy tydzień po terminie miesiączki. Najgorsze, że jak boli brzuch, to jak na @ i mamy tylko jedno skojarzenie - zaraz na pewno poleci krew. Myślę, że się uspokoisz, jak zobaczysz serduszko na USG :)
Ja tak latam trzeci tydzień🙈

Dzień dobry wszystkim dziewczyną :)
Cieszę się czytać że u Was ok. Przepraszam że się nie odniosę do każdej ale czytałam wszystko:)

Mój syn miał urodzinowy weekend w sobotę rodzina w niedzielę przyjaciele i jestem wykończona dobrze że dziś wolne.
Dziś o 14 idę do swojego ukochanego gina więc będę już miała klarowność.

Również cierpię ba bezsenność. Dość dziwne ale z synem też tak miałam.

Udanego dnia kochane.
To czekamy na same dobre wieści:*
Cześć, u mnie bardzo podobnie, termin miesiączki 17-18/03 a testy już tydzień temu w poniedziałek wyszły pozytywne. Powtarzałam test co 2 i 3 dni, kreski coraz ciemniejsze 😊 Też w tym roku kończę 30. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Hej hej! Trzymam kciuki zeby juz tak zostalo:) pierwsza ciaza?
A te sny... Ja już chyba zrezygnuje z czytania wiadomości z Polski i świata, z Facebooka i filmów (obejrzałam dwa sezony Fargo - taki przyjemny serial, w którym trup pada co dwie minuty) i mam okropne sny. Najgorsze, że są takie realistyczne! Od tej pory będę czytać tylko baby boom 🤣
Oooo matko tak! Sny! Cos okropnego.. ktorąś noc z rzędu snily mi sie jakies morderstwa ,wiedźmy i trupy.. wtf! Zasypiam wieczorem jak ciele.. ale sny mnie tak korduja matko.. dzis telepatycznie szukałam jakiejś wiedźmy uwiezionej w jakis odchodach przez wampiry 🤣😂🙈🙈🙈 ludzie... Chory łeb.

Zapisalam sie do poradni i pierwsze spotkanie z polozna mam 1 kwietnia. 30 zarezerwuje wizyte u ginki zeby wiedziec co i jak..

Przy pierwszej to normalne każdy ma nadzieje i każdy się boi rozczarowania . Ja tez się boje ale nie sprawdzam nie chce się stresować nie potrzebnie zrobię jeszcze w środę jeden test i ewentualnie na betę w czwartek
Tzn ja akurat po stratach, wiec boje sie ze do konca mi to nie minie 🙄

Ehh ja tak samo dziewczyny codziennie strach czy wszystko będzie dobrze. Ale staram myśleć się pozytywnie i odganiać czarne myśli.

reklama
Dziewczyny, a jak wygląda stan Waszej cery? Ja mam delikatny trądzik, ale od kiedy jestem w ciąży to cera bardzo się poprawiła, co mnie oczywiście bardzo cieszy :) , ale słyszałam, że często później pojawia się trądzik.
U mnie się pogorszyło, nawet na plecach mam trądzik... 😔

Do góry