Ja.mama
Fanka BB :)
czyli nie jestem sama z taką sytuacją u nas jeszcze wszystko w rozsypce i mam wrażenie, że remont zamiast iść do przodu to jest w regresieNie martw się na zapas, naprawdę da się to szybko ogarnąć. Ja się przeprowadziłam wczoraj i dziś sobie pije kawę inke na stercie toreb i pudel. W czwartek usiadłam do komputera i sobie zamówiłam wyprawkę z apteki, z allegro proszek do prania i resztę higienicznych dupereli, laktator i komode. Wszystko już jest w paczkomacie. Komoda będzie w poniedziałek. Mąż jeszcze będzie robił malowanie. Wczoraj też wspominał o nowym łóżeczku, bo on by chciał dla dziewczynki jakieś białe czym mnie totalnie zaskoczył. Wcześniej kupiłam rzeczywiście jakieś pościele, kocyk, ubranka, ale nie jest tego dużo, bo jak przykryje córkę kocykiem w statki po synku też nic się nie stanie. Niby prawie wszystko mam, ale w tym wszystkim jest taki bałagan, że sama nie wiem ile minie aż z tym brzuchem i oszczędnym trybie życia to zrobię.
Ale najważniejsze, że mamy dach nad głową i rzeczywiście teraz takie czasy, że dziś zamawiasz, a jutro już wszystko masz w paczkomacie...
Nawet takie budowlane rzeczy nie są problemem - W piątek zamówiłam online blaty do kuchni na wymiar i za tydzień już będą na miejscu.