reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ja mam jedynie umówioną wizytę kontrolną za miesiąc ale na prenatalne to jeszcze skierowania nie mam a to będzie jakiś 12 tydzień skoro już jest 8 z hakiem 😂 nie wiem może mnie będą gdzieś wciskać 😂
Ja też wizytę mam dopiero 28.02 to będzie 8+6 u mojego lekarza prowadzącego, więc nawet badań jeszcze żadnych nie mam zleconych, a co dopiero skierowanie na prenatalne 😄

Zobaczę bo się przyda, bardzo...
Ja się obawiam mojego l4. W poprzedniej pracowałam do 7miesiaca i super się trzymałam wagowo, kondycyjnie później siadłam i koszmar. A teraz się czuje jak taki zmięty worek... ale to może przez to że waga większą, praca siedzącą była plus hormony mam z in vitro i one nie pomagają...

@spekoppar_ jak się czujesz?
@bzzz1 a Ty ci tam?
Dziękuję, że pytasz 💜
Mam poranne mdłości, muszę coś zjeść i przechodzi, więc nie jest tak źle.
Tylko jutro się wybieram zrobić badania krwi, niestety na czczo, mam nadzieję, że jakoś dam radę dojechać 🤢

Ja też wizytę mam dopiero 28.02 to będzie 8+6 u mojego lekarza prowadzącego, więc nawet badań jeszcze żadnych nie mam zleconych, a co dopiero skierowanie na prenatalne 😄
kurde dobrze słyszeć że nie tylko ja jeszcze nie mam badań . Ja idę na wizytę 8+4 i liczę na to że już dostanę wszystkie potrzebne skierowania

Nieśmiało się przywitam 😊 14.02 zrobiłam test, bo spóźniał mi się 2 dni okres, wyszły dwie grube krechy, niespodzianka, wstępnie planowaliśmy od wakacji zacząć się starać o drugie bobo. Ale ucieszyliśmy się 😁 15.02 beta 619, jutro będę powtarzać. Jestem już mamą 20 miesięcznej Czerwcowej dziewczynki i miło widzieć znajomy nick na grupie - część @AlaMakota0220101 😁 W sumie to moja 3cia ciąża, pierwsza poroniona (puste jajo). Termin pokazuje wg ostatniej miesiączki na 22.10.
Ja nie mogę ♥️
Gratuluję 🥹♥️

Dzień dobry w nowym tygodniu 🙂 Witam się znad słabej kawki i pytam jak Wam minął weekend? Wczoraj wyciągnęłam męża na nową Bridget Jones, popłakałam się i się pośmiałam. Mam wielki sentyment do Bridget, uwielbiam ją, kilka razy czytałam książki, a ile razy oglądałam filmy to już nie zliczę 🙂
Na ostatniej wizycie dr dała mi już skierowanie do szpitala na badania prenatalne (żeby się na razie umówić), ale to wydaje mi się tak abstrakcyjne i nierealne. Nadal mam wrażenie, że ta bańka pęknie 😕
Też chce wyciągnąć swojego, ale on tak slabo za takimi filmami, musiałabym go zmusić 😈 U mnie napadało w końcu to poszliśmy z synkiem na sanki, po pol godziny musialam wrócić na siku i juz w sumie byłam zmeczona to mąż tylko z nim chodził 😅 Ja jeszcze żadnych badań nie dostałam,nawet nie mam karty ciąży, w piątek wizyta to może coś dostane 😁

reklama
Nieśmiało się przywitam 😊 14.02 zrobiłam test, bo spóźniał mi się 2 dni okres, wyszły dwie grube krechy, niespodzianka, wstępnie planowaliśmy od wakacji zacząć się starać o drugie bobo. Ale ucieszyliśmy się 😁 15.02 beta 619, jutro będę powtarzać. Jestem już mamą 20 miesięcznej Czerwcowej dziewczynki i miło widzieć znajomy nick na grupie - część @AlaMakota0220101 😁 W sumie to moja 3cia ciąża, pierwsza poroniona (puste jajo). Termin pokazuje wg ostatniej miesiączki na 22.10.
Gratuluję, trzymam kciuki za przyrost 😊

Do góry