reklama
pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny! Ja też już potwierdzona na 29 listopada
Aktualnie połowa 5-go miesiąca
Aktualnie połowa 5-go miesiąca
Mi lekarz powiedział żebym jadła wszystko normalnie bo inaczej wyjdzie oszukany wynik. Ale żeby przestać się obżerać tak po 18 dnia przed badaniem glukozy no i słodyczy nie jeść już po południuHej dziewczyny, witam się w 25 tc jak to już poważnie brzmi
U mnie dzisiaj ciąg dalszy ogarniania mieszkania z mężem, jutro odpoczywam, w niedzielę grill a w poniedziałek krzywa. Super, co? Już nie mogę się jej doczekać
Myślicie, ze grill może zepsuć wyniki krzywej z następnego dnia? W sensie czy może jakoś podbić cukier i zafałszować?
MiśZielinka
Fanka BB :)
Matko dziewczyny..
Przeglądam sobie filmiki w internecie, a tam jeden który nadal mnie interesuje.
Dziewczyna 14.07 urodzila chłopca a miała być dziewczynka...
Ja się zastanawiam. Jak to do jasnej Anielki jest możliwe w tych czasach z takim sprzetem?! Ba! Weszłam w komentarze i pełno dziewczyn pisze swoje historie z inną płcią na stole porodowym niż na usg.. Teraz ześwirowałam pod względem tego jaką wyprawkę przygotować. Chociaż dziewczynka w niebieskim kaftaniku nie razi tak w oczy przynajmniej mnie jak chłopczyk w różowym
Ja się zastanawiam. Jak to do jasnej Anielki jest możliwe w tych czasach z takim sprzetem?! Ba! Weszłam w komentarze i pełno dziewczyn pisze swoje historie z inną płcią na stole porodowym niż na usg.. Teraz ześwirowałam pod względem tego jaką wyprawkę przygotować. Chociaż dziewczynka w niebieskim kaftaniku nie razi tak w oczy przynajmniej mnie jak chłopczyk w różowym
Unficzka
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się bo byłam na tygodniowym urlopie, ale trochę Was podczytywałam[emoji3526]. Dzisiaj mam już 24+1, od dwóch tygodni mam wrażenie, że brzuch rośnie mi z dnia na dzień [emoji3]. Do tego doszły bóle kręgosłupa gdy tylko położę się spać, no nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji... Czyli po kilku miesiącach ciąży bezobjawowej zaczęłam czuć, że jestem w stanie błogosławionym [emoji3]. Kolejne usg mam za tydzień, a w przyszłą środę zaczynam szkołę rodzenia. Tyle u mnie. No i mam zamiar w końcu zacząć rozglądać się za wózkiem, fotelikiem, wyprawką itp. bo póki co nie mam kompletnie nic...
EmiD
Ja nadal nie kupiłam nic. Czekam do sierpnia a na każdym usg pytam o płeć. 2 na 3 było dziewczynka na jednym nic nie dała zobaczyć. I też się boję że usłyszę jednak chlopak jak już wszystko kupięMatko dziewczyny..
No na moim drugim forum Krzyś chodził w wyprawce dziewczynki, bo miał być do prawie samego końca Marceliną. Mi już 4 razy mówili że mamy dziewczynkę, więc mam nadzieję, że już się nie zmieni. Wszyscy się tak cieszą z tej dziewczynki, że szok bo najmłodsza ma lat 14 a z drugiej strony rodziny 24 lata. Same chłopaki się rodziły. Moja babcia jak się dowiedziała jak płeć stwierdziła, że "dużo lepiej mieć córki niż synów, bo syna wychowasz, namęczysz się , a tu Ci jakaś lundra chłopa zbałamuci i nawet wnuków nie zobaczysz" Już nie mogę się doczekać jak każe mi postawić wózek z dzieckiem obok gnoju, by miało mocniejsze płucaMatko dziewczyny..
Natalia9898
Ja to bym była w zasadzie zadowolona gdyby mój Marcel zamienił się w Marcelinę już nie mogę słuchać czego to wujowie nie nauczą małego
Tak mniej więcej wyglądają nasze dzieciątka na tym etapie.
reklama
Witam dziewczyny jestem tu nowa, mam 23 tydzień ciąży ostatnio byłam na wizycie kontrolnej, pani mi powiedziała że niepokoi ją duży pęcherz moczowy, później się zmniejszył ale jakby nie do końca dziecko się wysikało. W środę mam planetarne, ale powiem że bardzo mnie to martwi, może ktoś miał też taką sytuację?