reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Najważniejszy jest dobry plan.
Wychodzi że to będzie "przyjemny" poród. [emoji1787][emoji1787]
Przyjemne to będzie wywoływanie porodu na pewno :) jeśli nie dadzą mi oxy to może i poród będzie przyjemny. Może choć raz uda się bez... Rozwarcie mam na opuszek czyli jakby go nie było a takie utrzymuje się od pobytu w szpitalu. I codzienny seks bez gumki nic nie zmienił w kwestii długości czy twardości szyjki 🤬

reklama
No nie źle. Ja nie mam odwagi na takie igraszki więc szczerze zazdroszczę tej swobody. [emoji1787]
Przyjemne to będzie wywoływanie porodu na pewno :) jeśli nie dadzą mi oxy to może i poród będzie przyjemny. Może choć raz uda się bez... Rozwarcie mam na opuszek czyli jakby go nie było a takie utrzymuje się od pobytu w szpitalu. I codzienny seks bez gumki nic nie zmienił w kwestii długości czy twardości szyjki [emoji2959]

Czesc dziewczyny. Dziś byłam w szpitalu na umówienie cesarki. Zmartwiło mnie to że dali mi termin dopiero na 13.11. według USG i obliczeń termin wypada mi na 17.11 a do szpitala mam się zgłosić 12.11 a cesarka 13.11 trochę się boje ze nie wytrzymam tyle bo skurczy coraz więcej i coraz silniejsze :(

Oj ja juz chciałabym się rozpakować (słownik podpowiada mi rozładować :p)
Ja cię podziwiam , mi się zwyczajnie nie chce haha 😆🙈 albo jak widzę siebie w lustrze i te grube nogi to sama nie mam ochoty na siebie patrzeć 🤮😭

Ja zawsze miałam nogi dosyć masywne A teraz to już w ogóle...

Ja na siebie po prostu nie patrzę 😂🙈 mój mnie chce i taka mu się podobam a mnie ochoty też nie brakuje. Tylko nuda z pozycjami bo brzuch mocno ogranicza 😝

Ja kończę leczyć infekcje i zabieramy się do roboty :D dostalam inny lek i pomógł mi na maxa. Już nie mam tych koszmarnych upławów :) :) :)
Dzisiaj odebralam wyniki i GBS mam ujemny.

Dziewczyny, jeśli któraś potrzebuje walizki to są super promocje z Witchena, ja za komplet 3 szt. zapłacilam 300 zł.

Załączniki

• received_2659102371009708.jpeg
    received_2659102371009708.jpeg
    416,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Mi pewnie jutro pobierze wymazy ginekolog. Coś wspominała o tym, żeby już do porodu było. Według terminu USG zaczęłam 36tc.
Dziewczyny korony się nie bójcie , mój mąż i starszy syn mieli , ja prawdopodobnie tez , chociaż przeciwciała mi nie wyszły wiec nie wiem co myśleć .. ja się właśnie boje tak jak już któraś z was pisała , ze nagle okaże się ze mam pozytyw i będę rodziła w zakaźnym albo ze szpital gdzie mam rodzic właśnie nie będzie przyjmował - ostatnio pare dni tak było 😯 podobno niektóre pacjentki są w szpitalu zamknięte , bo ordynator ginekologi ma koronę - ale wiecie ludzie lubia siać plotki .. już nawet nie wspomnę ze głupiej wody jak braknie do picia to niż ktoś doniesie to może potrwać pół dnia jak nie więcej , w centrum zdrowia dziecka jak byłam u lekarza z synem to strażnik chyba tylko roznosił dwa razy w ciągu dnia rzeczy do poszczególnych sal na oddziały 🤨
Z wodą to ja na wszelki wypadek zamówiłam butelkę filtrującą. Właśnie ze względu na obawy. I mam spoakowaną dodatkową torbę z rzeczami które ewentualnie trzeba będzie mi podrzucić gdyby cos

Do góry