reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

Najważniejszy jest dobry plan.
Wychodzi że to będzie "przyjemny" poród. [emoji1787][emoji1787]
Przyjemne to będzie wywoływanie porodu na pewno :) jeśli nie dadzą mi oxy to może i poród będzie przyjemny. Może choć raz uda się bez... Rozwarcie mam na opuszek czyli jakby go nie było a takie utrzymuje się od pobytu w szpitalu. I codzienny seks bez gumki nic nie zmienił w kwestii długości czy twardości szyjki 🤬

reklama
No nie źle. Ja nie mam odwagi na takie igraszki więc szczerze zazdroszczę tej swobody. [emoji1787]
Przyjemne to będzie wywoływanie porodu na pewno :) jeśli nie dadzą mi oxy to może i poród będzie przyjemny. Może choć raz uda się bez... Rozwarcie mam na opuszek czyli jakby go nie było a takie utrzymuje się od pobytu w szpitalu. I codzienny seks bez gumki nic nie zmienił w kwestii długości czy twardości szyjki [emoji2959]

Czesc dziewczyny. Dziś byłam w szpitalu na umówienie cesarki. Zmartwiło mnie to że dali mi termin dopiero na 13.11. według USG i obliczeń termin wypada mi na 17.11 a do szpitala mam się zgłosić 12.11 a cesarka 13.11 trochę się boje ze nie wytrzymam tyle bo skurczy coraz więcej i coraz silniejsze :(

Oj ja juz chciałabym się rozpakować (słownik podpowiada mi rozładować :p)
Ja cię podziwiam , mi się zwyczajnie nie chce haha 😆🙈 albo jak widzę siebie w lustrze i te grube nogi to sama nie mam ochoty na siebie patrzeć 🤮😭

Ja zawsze miałam nogi dosyć masywne A teraz to już w ogóle...

Ja na siebie po prostu nie patrzę 😂🙈 mój mnie chce i taka mu się podobam a mnie ochoty też nie brakuje. Tylko nuda z pozycjami bo brzuch mocno ogranicza 😝

Ja kończę leczyć infekcje i zabieramy się do roboty :D dostalam inny lek i pomógł mi na maxa. Już nie mam tych koszmarnych upławów :) :) :)
Dzisiaj odebralam wyniki i GBS mam ujemny.

Dziewczyny, jeśli któraś potrzebuje walizki to są super promocje z Witchena, ja za komplet 3 szt. zapłacilam 300 zł.

Załączniki

• received_2659102371009708.jpeg
    received_2659102371009708.jpeg
    416,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Mi pewnie jutro pobierze wymazy ginekolog. Coś wspominała o tym, żeby już do porodu było. Według terminu USG zaczęłam 36tc.
Dziewczyny korony się nie bójcie , mój mąż i starszy syn mieli , ja prawdopodobnie tez , chociaż przeciwciała mi nie wyszły wiec nie wiem co myśleć .. ja się właśnie boje tak jak już któraś z was pisała , ze nagle okaże się ze mam pozytyw i będę rodziła w zakaźnym albo ze szpital gdzie mam rodzic właśnie nie będzie przyjmował - ostatnio pare dni tak było 😯 podobno niektóre pacjentki są w szpitalu zamknięte , bo ordynator ginekologi ma koronę - ale wiecie ludzie lubia siać plotki .. już nawet nie wspomnę ze głupiej wody jak braknie do picia to niż ktoś doniesie to może potrwać pół dnia jak nie więcej , w centrum zdrowia dziecka jak byłam u lekarza z synem to strażnik chyba tylko roznosił dwa razy w ciągu dnia rzeczy do poszczególnych sal na oddziały 🤨
Z wodą to ja na wszelki wypadek zamówiłam butelkę filtrującą. Właśnie ze względu na obawy. I mam spoakowaną dodatkową torbę z rzeczami które ewentualnie trzeba będzie mi podrzucić gdyby cos

Do góry