Przyjemne to będzie wywoływanie porodu na pewno jeśli nie dadzą mi oxy to może i poród będzie przyjemny. Może choć raz uda się bez... Rozwarcie mam na opuszek czyli jakby go nie było a takie utrzymuje się od pobytu w szpitalu. I codzienny seks bez gumki nic nie zmienił w kwestii długości czy twardości szyjkiNajważniejszy jest dobry plan.
Wychodzi że to będzie "przyjemny" poród. [emoji1787][emoji1787]
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
No nie źle. Ja nie mam odwagi na takie igraszki więc szczerze zazdroszczę tej swobody. [emoji1787]
Przyjemne to będzie wywoływanie porodu na pewno jeśli nie dadzą mi oxy to może i poród będzie przyjemny. Może choć raz uda się bez... Rozwarcie mam na opuszek czyli jakby go nie było a takie utrzymuje się od pobytu w szpitalu. I codzienny seks bez gumki nic nie zmienił w kwestii długości czy twardości szyjki [emoji2959]
U nas przerwa w seksie właściwie była tyle co mój pobyt w szpitalu i może kilka dni późniejNo nie źle. Ja nie mam odwagi na takie igraszki więc szczerze zazdroszczę tej swobody. [emoji1787]
Klaudia2800
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny. Dziś byłam w szpitalu na umówienie cesarki. Zmartwiło mnie to że dali mi termin dopiero na 13.11. według USG i obliczeń termin wypada mi na 17.11 a do szpitala mam się zgłosić 12.11 a cesarka 13.11 trochę się boje ze nie wytrzymam tyle bo skurczy coraz więcej i coraz silniejsze
Michalina93
Ja cię podziwiam , mi się zwyczajnie nie chce haha albo jak widzę siebie w lustrze i te grube nogi to sama nie mam ochoty na siebie patrzećU nas przerwa w seksie właściwie była tyle co mój pobyt w szpitalu i może kilka dni później
gohya
hahaha nogi wymiatają, chyba się tam też woda zatrzymuje i jeszcze grubiej to wygląda. choć niby mieszcze się we wszystkie sprzed ciąży, tylko sa bardziej obcisłeJa cię podziwiam , mi się zwyczajnie nie chce haha albo jak widzę siebie w lustrze i te grube nogi to sama nie mam ochoty na siebie patrzeć
Ja na siebie po prostu nie patrzę mój mnie chce i taka mu się podobam a mnie ochoty też nie brakuje. Tylko nuda z pozycjami bo brzuch mocno ograniczaJa cię podziwiam , mi się zwyczajnie nie chce haha albo jak widzę siebie w lustrze i te grube nogi to sama nie mam ochoty na siebie patrzeć
DziękujeTu masz Abc chustonoszenia
Jak planujesz uczyć się z doradcą to kupuj chustę po konsultacji. Jak sama to polecam EverySlings seria Babyheart lub LittleFrog seria Cube. Super są też chusty Storchenwiege czy Didymos Indio ale to już wyższa półka cenowa.
Oj ja juz chciałabym się rozpakować (słownik podpowiada mi rozładować )
Ja zawsze miałam nogi dosyć masywne A teraz to już w ogóle...
Ja kończę leczyć infekcje i zabieramy się do roboty dostalam inny lek i pomógł mi na maxa. Już nie mam tych koszmarnych upławów
Dzisiaj odebralam wyniki i GBS mam ujemny.
Dziewczyny, jeśli któraś potrzebuje walizki to są super promocje z Witchena, ja za komplet 3 szt. zapłacilam 300 zł.
Ja cię podziwiam , mi się zwyczajnie nie chce haha albo jak widzę siebie w lustrze i te grube nogi to sama nie mam ochoty na siebie patrzeć
Ja zawsze miałam nogi dosyć masywne A teraz to już w ogóle...
Ja na siebie po prostu nie patrzę mój mnie chce i taka mu się podobam a mnie ochoty też nie brakuje. Tylko nuda z pozycjami bo brzuch mocno ogranicza
Ja kończę leczyć infekcje i zabieramy się do roboty dostalam inny lek i pomógł mi na maxa. Już nie mam tych koszmarnych upławów
Dzisiaj odebralam wyniki i GBS mam ujemny.
Dziewczyny, jeśli któraś potrzebuje walizki to są super promocje z Witchena, ja za komplet 3 szt. zapłacilam 300 zł.
Załączniki
reklama
Mi pewnie jutro pobierze wymazy ginekolog. Coś wspominała o tym, żeby już do porodu było. Według terminu USG zaczęłam 36tc.
Z wodą to ja na wszelki wypadek zamówiłam butelkę filtrującą. Właśnie ze względu na obawy. I mam spoakowaną dodatkową torbę z rzeczami które ewentualnie trzeba będzie mi podrzucić gdyby cosDziewczyny korony się nie bójcie , mój mąż i starszy syn mieli , ja prawdopodobnie tez , chociaż przeciwciała mi nie wyszły wiec nie wiem co myśleć .. ja się właśnie boje tak jak już któraś z was pisała , ze nagle okaże się ze mam pozytyw i będę rodziła w zakaźnym albo ze szpital gdzie mam rodzic właśnie nie będzie przyjmował - ostatnio pare dni tak było podobno niektóre pacjentki są w szpitalu zamknięte , bo ordynator ginekologi ma koronę - ale wiecie ludzie lubia siać plotki .. już nawet nie wspomnę ze głupiej wody jak braknie do picia to niż ktoś doniesie to może potrwać pół dnia jak nie więcej , w centrum zdrowia dziecka jak byłam u lekarza z synem to strażnik chyba tylko roznosił dwa razy w ciągu dnia rzeczy do poszczególnych sal na oddziały