Justynka1234
Fanka BB :)
Dziewczyny zjadłam dwa kawałki zakalca:/ I dopiero teraz pomyślałam czy tam nie ma surowych jajek?:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakalec to niedopieczone ciasto. Całkiem surowych raczej nie ma.Dziewczyny zjadłam dwa kawałki zakalca:/ I dopiero teraz pomyślałam czy tam nie ma surowych jajek?:/
przeciez przez jakis czas był w piekarniku, to wybiło bakterie. tylko nie wiem po co jadłaś zakalca, żeby brzuch Cię bolał albo żebyś dostała biegunki?Dziewczyny zjadłam dwa kawałki zakalca:/ I dopiero teraz pomyślałam czy tam nie ma surowych jajek?:/
przeciez przez jakis czas był w piekarniku, to wybiło bakterie. tylko nie wiem po co jadłaś zakalca, żeby brzuch Cię bolał albo żebyś dostała biegunki?
ja kupiłam kombinezon ala pajacyk, mam do szpitala 10-15minut, to chyba się nie zagotuje, czasem listopad bywa paskudny, a ja mam termin pod koniecCo bierzecie na wyjście ze szpitala dla malucha? Powiedzmy, że będzie 5-10stopni. Kombinezon ocieplany? Czy będzie mu za gorąco?
I wogole jaki kombinezon najwygodniejszy do fotelika, wózka?
Taki zwykły z raczkami i nóżkami, czy taki gdzie całe dziecko się wkłada, tylko głową wystaje, czy może taki z raczkami ale na dole jak śpiworek zabudowany? Moje dylematy
Co bierzecie na wyjście ze szpitala dla malucha? Powiedzmy, że będzie 5-10stopni. Kombinezon ocieplany? Czy będzie mu za gorąco?
I wogole jaki kombinezon najwygodniejszy do fotelika, wózka?
Taki zwykły z raczkami i nóżkami, czy taki gdzie całe dziecko się wkłada, tylko głową wystaje, czy może taki z raczkami ale na dole jak śpiworek zabudowany? [emoji16] Moje dylematy [emoji16]
Jak chcesz wkładać do wózka dziecko to obojętnie jaki kupisz ale jak chcesz do fotelika to pajacyk lepszy bo między nóżkami trzeba zapisać pas.