reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Hej dziewczyny jeśli chodzi o laktator elektryczny też przymierzam się do zakupu i nie za drogo i dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat esperanza A nowy kosztuje około 100 zł na allegro także ja kupię ten i się okaże czy faktycznie będzie ok 😊 W.poniedzialek miałam wizytę u gin i malutka waży 950g 27tc A jak u was z wagą u maluszków? 😊

reklama
Hej dziewczyny jeśli chodzi o laktator elektryczny też przymierzam się do zakupu i nie za drogo i dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat esperanza A nowy kosztuje około 100 zł na allegro także ja kupię ten i się okaże czy faktycznie będzie ok 😊 W.poniedzialek miałam wizytę u gin i malutka waży 950g 27tc A jak u was z wagą u maluszków? 😊
Ja miałam wczoraj wizytę i mała waży 976g też 27tc 😊

Ja mam madele po synu i w dodatku elektryczna , no bajka ! Polecam każdemu ! Ale warto kupić używany , ja dałam Koło stówki , gdzie nowy ponad cztery lata temu kosztował koło 400 zł 😒
Ja też się nad nim zastanawiam, swing, oczywiscie używany (nowy jest kosmicznie drogi ;( ) Fajne, że mozna sobie kupic lejek dopasowany do wielkości brodawki, wiec bedzie i higienicznie, i komfortowo. ;)

Ja miałam USG przy przyjęciu, to był 25+3tc i mały ważył ok 1kg. Aż się boje jak duży urośnie 🙉
O jej to faktycznie rośnie ale to.chlopak to może większy do tego 😉
Ja miałam USG przy przyjęciu, to był 25+3tc i mały ważył ok 1kg. Aż się boje jak duży urośnie 🙉
O jej to faktycznie rośnie chłopak jak na drożdżach 😉pewnie duży się urodzi moje poprzednie chłopaki duże się rodzily to teraz liczę że dziewczynka będzie mniejsza 😊

O jej to faktycznie rośnie ale to.chlopak to może większy do tego 😉

O jej to faktycznie rośnie chłopak jak na drożdżach 😉pewnie duży się urodzi moje poprzednie chłopaki duże się rodzily to teraz liczę że dziewczynka będzie mniejsza 😊
Moi wszyscy rodzili się ok 3,5kg ale w ciąży byli miarowi - tzn rozmiary dzieci odpowiadały wiekowi ciąży. A ten jest większy sporo...

Ja kupiłam medale córkę karmiłam ściągając ją non stop 8 miesięcy A później korzystała moja siostra gdyby nie to że upadła i się polamala pewnie działała by dalej.
Wyczytałam, że ok 80% kobiet aktywnych seksualnie jest nosicielami tych drobnoustrojów i często nie ma z tego żadnych objawów. A CRP raczej było od lekkiego przeziębienia bo spadło zanim dostałam antybiotyk ;)

Na jaki laktator się zdecydowałaś? Ja już praktycznie wszystko mam poza laktatorem wlasnie. W poprzednich karmieniach używałam dość często ale miałam najtańszy możliwy i jakoś sobie radził. Teraz chciałabym coś lepszego ale najbardziej polecana medela kosztuje majątek.

reklama
Do góry