reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Dziewczyny a jak wasze ciśnienie ? Ostatnio u lekarza miałam 135 nie pamietam na ile , lekarz zwrócił uwagę już . Dzisiaj mierzyłam u mamy i wyszły trzy pomiary ale najwyższy pomiar to 145 na 81 🤨

reklama
Dziewczyny a jak wasze ciśnienie ? Ostatnio u lekarza miałam 135 nie pamietam na ile , lekarz zwrócił uwagę już . Dzisiaj mierzyłam u mamy i wyszły trzy pomiary ale najwyższy pomiar to 145 na 81 🤨
U mnie ciśnienie w normie, momentami ciut niższe.
Szukam właśnie gdzie w najlepszych cenach kupię dobre składem kosmetyki dla malucha. Na pewno jakiś krem na chłodne dni się przyda, oliwka, może coś do mycia pupki. Przy okazji zamówię sobie mini opakowania na kosmetyki do szpitala na czas porodu żeby nie targać dużych butli. Porobie zakupy online i będę spokojniejsza, że wszystko mam.

No to po dzisiejszym obchodzie wiem tyle, że w jednym z wymazów wyszedł wynik niejasny i dadzą mi profilaktycznie antybiotyk na 6 dni. No i pobyt w szpitalu dalej. Pod koniec tygodnia będę pewnie wiedzieć więcej dopiero. W każdym razie wyszły jakieś drobnoustroje, które mogą być powodem skurczów.

Zdrówka i wytrwałości!

reklama
Do góry