Ja dzisiaj miałam krzywą - poszło jako tako. Plus taki, że mogłam siedzieć na krzesełku na dworze a to dużo pomogło wyniki w normie. Cukier ku mojemu miłemu zaskoczeniu ok, reszta wyników nieco rozjechana ale minimalnie tylko mocz kiepski m.in bardzo dużo bakterii, ale tez może zle pobrałam bo siebie umyć nie zdążyłam bo mi się już chciało plus, że nad tym morzem byliśmy a piach dosłownie człowiek miał wszędzie w czwartek wizyta i zobaczymy co lekarz powie.
reklama
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Wkoncu udało się jakieś zdjęcie zrobić. Dwie wizyty po kolei nie dała bo zaslonila się cała mam nadzieje ze i Ty wkoncu ujrzysz swoje maleństwo ❤Pięknie jaka buźka ja mam wizytę w czwartek i już doczekać się nie mogę jak zobaczę swoją o ile pokaże bo do tej pory z tym kiepsko
gohya
Fanka BB :)
jak się nie umyłaś, to takiej próbki nie ma sensu w ogóle badaćJa dzisiaj miałam krzywą - poszło jako tako. Plus taki, że mogłam siedzieć na krzesełku na dworze a to dużo pomogło wyniki w normie. Cukier ku mojemu miłemu zaskoczeniu ok, reszta wyników nieco rozjechana ale minimalnie tylko mocz kiepski m.in bardzo dużo bakterii, ale tez może zle pobrałam bo siebie umyć nie zdążyłam bo mi się już chciało plus, że nad tym morzem byliśmy a piach dosłownie człowiek miał wszędzie w czwartek wizyta i zobaczymy co lekarz powie.
Zrob jeszcze raz badanie moczu. Co Ci maja niepotrzebnie leczenie wciskacJa dzisiaj miałam krzywą - poszło jako tako. Plus taki, że mogłam siedzieć na krzesełku na dworze a to dużo pomogło wyniki w normie. Cukier ku mojemu miłemu zaskoczeniu ok, reszta wyników nieco rozjechana ale minimalnie tylko mocz kiepski m.in bardzo dużo bakterii, ale tez może zle pobrałam bo siebie umyć nie zdążyłam bo mi się już chciało plus, że nad tym morzem byliśmy a piach dosłownie człowiek miał wszędzie w czwartek wizyta i zobaczymy co lekarz powie.
Cześć dziewczyny. Jestem po obchodzie. Wreszcie konkretna lekarka przyszła. Melduje, że właściwie wszystkie wyniki mam dobre, CRP spadło (było 40), tarczyca w normie, wszystko ok. Z wymazów ureaplasma wyszła wątpliwa, a że to jest zagrożenie poronieniem, przedwczesnym porodem lub zakażeniem dróg oddechowych malucha to wolą profilaktycznie przeleczyc. Jeszcze na jeden wymaz czekają na wynik. Jak będzie w porządku to będą rozważać wypuszczenie mnie do domu jak nie będzie się brzuszek stawiał.
Bolą mnie plecy od niewygodnego łóżka ale da się przeżyć.
Aaaanna
Hip hip hurra. Super że jest lepiej. Pewnie jak jest ryzyko to trzeba się przeleczyc. A ja zmotywowana Twoimi zakupami kupiłam dziś przez neta laktator i inny asortyment do karmienia.
Cześć dziewczyny. Jestem po obchodzie. Wreszcie konkretna lekarka przyszła. Melduje, że właściwie wszystkie wyniki mam dobre, CRP spadło (było 40), tarczyca w normie, wszystko ok. Z wymazów ureaplasma wyszła wątpliwa, a że to jest zagrożenie poronieniem, przedwczesnym porodem lub zakażeniem dróg oddechowych malucha to wolą profilaktycznie przeleczyc. Jeszcze na jeden wymaz czekają na wynik. Jak będzie w porządku to będą rozważać wypuszczenie mnie do domu jak nie będzie się brzuszek stawiał.
gohya
to jak crp było takie wysokie, tzn ze coś tam się działo, dobrze, że spadło. czasem jakies bakterie w pochwie są, a objawów nie ma, a każda bakteria to jednak ryzyko. dziwne, że nie robią wymazów co miesiąc u ginekologa, jako profilaktyki, tyle jest historii zw z wcześniejszym porodem na skutek jakiś zakażeń pochwyCześć dziewczyny. Jestem po obchodzie. Wreszcie konkretna lekarka przyszła. Melduje, że właściwie wszystkie wyniki mam dobre, CRP spadło (było 40), tarczyca w normie, wszystko ok. Z wymazów ureaplasma wyszła wątpliwa, a że to jest zagrożenie poronieniem, przedwczesnym porodem lub zakażeniem dróg oddechowych malucha to wolą profilaktycznie przeleczyc. Jeszcze na jeden wymaz czekają na wynik. Jak będzie w porządku to będą rozważać wypuszczenie mnie do domu jak nie będzie się brzuszek stawiał.
Wyczytałam, że ok 80% kobiet aktywnych seksualnie jest nosicielami tych drobnoustrojów i często nie ma z tego żadnych objawów. A CRP raczej było od lekkiego przeziębienia bo spadło zanim dostałam antybiotykto jak crp było takie wysokie, tzn ze coś tam się działo, dobrze, że spadło. czasem jakies bakterie w pochwie są, a objawów nie ma, a każda bakteria to jednak ryzyko. dziwne, że nie robią wymazów co miesiąc u ginekologa, jako profilaktyki, tyle jest historii zw z wcześniejszym porodem na skutek jakiś zakażeń pochwy
Na jaki laktator się zdecydowałaś? Ja już praktycznie wszystko mam poza laktatorem wlasnie. W poprzednich karmieniach używałam dość często ale miałam najtańszy możliwy i jakoś sobie radził. Teraz chciałabym coś lepszego ale najbardziej polecana medela kosztuje majątek.Hip hip hurra. Super że jest lepiej. Pewnie jak jest ryzyko to trzeba się przeleczyc. A ja zmotywowana Twoimi zakupami kupiłam dziś przez neta laktator i inny asortyment do karmienia.
reklama
Michalina93
Ja mam madele po synu i w dodatku elektryczna , no bajka ! Polecam każdemu ! Ale warto kupić używany , ja dałam Koło stówki , gdzie nowy ponad cztery lata temu kosztował koło 400 złWyczytałam, że ok 80% kobiet aktywnych seksualnie jest nosicielami tych drobnoustrojów i często nie ma z tego żadnych objawów. A CRP raczej było od lekkiego przeziębienia bo spadło zanim dostałam antybiotyk
Na jaki laktator się zdecydowałaś? Ja już praktycznie wszystko mam poza laktatorem wlasnie. W poprzednich karmieniach używałam dość często ale miałam najtańszy możliwy i jakoś sobie radził. Teraz chciałabym coś lepszego ale najbardziej polecana medela kosztuje majątek.