Jejku wszystko w porządku? Przez cukry trafiłaś na oddział?Trafiłam do szpitala.... Leżę na oddziale pobrano mi wymaz na covida i mają regulować cukry....mam nadzieję że szybko wyjdę
reklama
Justynka1234
Fanka BB :)
Jaki kupiłaś laktator? Podeslesz linkaHip hip hurra. Super że jest lepiej. Pewnie jak jest ryzyko to trzeba się przeleczyc. A ja zmotywowana Twoimi zakupami kupiłam dziś przez neta laktator i inny asortyment do karmienia.
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Lekarz na wcześniejszej wizycie powiedział mi że napewno nie będzie wielkoludek. Bo i ja jestem niewielkich rozmiarów. Także też liczę że raczej duza się nie urodzi ale jest wszystko w porządku i trzeba się cieszyć ❤To wagowo mamy podobnie liczę że nie urodzi się bardzo duża
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Rzeczywiście będzie spory chłopakJa miałam USG przy przyjęciu, to był 25+3tc i mały ważył ok 1kg. Aż się boje jak duży urośnie
Michalina93
Dziewczyny a boli was czasem żołądek ?
gohya
mnie czesto, wydaje mi się, że to przez refluks, już taki ucisk, że jedzenie zalega. ostatnio zjadłam dość sporo i popiłam wodą i czułam jak ta woda zalega w przełyku i nie chce spłynąć, bardzo niefajne uczucieDziewczyny a boli was czasem żołądek ?
Michalina93
No mnie tez boli ostatnio mogę powiedzieć , ze często ;/ zgaga dopada tez są takie dni , ze cały dzień mnie trzyma ogólnie tez nie umiem dużo jeść , bo zaraz czuje się jak balonik
Aaaanna
Madela swing. Ja poprzednio miałam i próbowałam ręcznym i słabszym elektrycznym i klapa. Skończyłam na tym i używałam do 8 miesięcy. Teraz nie chce już eksperymentów. Zrobię co będę mogą żeby karmić piersią ale.jak by co muszę mieć porządny sprzęt ratunkowy.
Jaki kupiłaś laktator? Podeslesz linka
U nas 26+3 było 877gHej dziewczyny jeśli chodzi o laktator elektryczny też przymierzam się do zakupu i nie za drogo i dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat esperanza A nowy kosztuje około 100 zł na allegro także ja kupię ten i się okaże czy faktycznie będzie ok W.poniedzialek miałam wizytę u gin i malutka waży 950g 27tc A jak u was z wagą u maluszków? ❤
Laktator też mam zamówiony ten Esperanza 2 w1 przy okazji zamawiania wózka i fotelika wzięłam ZX tego samego sklepu
reklama
Dziewczyny, nie wiem jak to ogarnąć, taka sytuacja.
Umówilam sobie wizyte na NFZ u gina, zeby trochę ograniczyć wydatki na badania a trochę ich będzie na koniec ciąży. I teraz mam problem, nie chce, zeby nowy gin cos.mi tam wpisywał w kartę ciąży, chce dalej chodzic do mojej gin. Pytanie tylko czy lekarz z NFZ nie bedzie robił problemu? Jakie macie doświadczenia?
Umówilam sobie wizyte na NFZ u gina, zeby trochę ograniczyć wydatki na badania a trochę ich będzie na koniec ciąży. I teraz mam problem, nie chce, zeby nowy gin cos.mi tam wpisywał w kartę ciąży, chce dalej chodzic do mojej gin. Pytanie tylko czy lekarz z NFZ nie bedzie robił problemu? Jakie macie doświadczenia?