reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Hej dziewczyny jeśli chodzi o laktator elektryczny też przymierzam się do zakupu i nie za drogo i dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat esperanza A nowy kosztuje około 100 zł na allegro także ja kupię ten i się okaże czy faktycznie będzie ok 😊 W.poniedzialek miałam wizytę u gin i malutka waży 950g 27tc A jak u was z wagą u maluszków? 😊

reklama
Hej dziewczyny jeśli chodzi o laktator elektryczny też przymierzam się do zakupu i nie za drogo i dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat esperanza A nowy kosztuje około 100 zł na allegro także ja kupię ten i się okaże czy faktycznie będzie ok 😊 W.poniedzialek miałam wizytę u gin i malutka waży 950g 27tc A jak u was z wagą u maluszków? 😊
Ja miałam wczoraj wizytę i mała waży 976g też 27tc 😊

Ja mam madele po synu i w dodatku elektryczna , no bajka ! Polecam każdemu ! Ale warto kupić używany , ja dałam Koło stówki , gdzie nowy ponad cztery lata temu kosztował koło 400 zł 😒
Ja też się nad nim zastanawiam, swing, oczywiscie używany (nowy jest kosmicznie drogi ;( ) Fajne, że mozna sobie kupic lejek dopasowany do wielkości brodawki, wiec bedzie i higienicznie, i komfortowo. ;)

Ja miałam USG przy przyjęciu, to był 25+3tc i mały ważył ok 1kg. Aż się boje jak duży urośnie 🙉
O jej to faktycznie rośnie ale to.chlopak to może większy do tego 😉
Ja miałam USG przy przyjęciu, to był 25+3tc i mały ważył ok 1kg. Aż się boje jak duży urośnie 🙉
O jej to faktycznie rośnie chłopak jak na drożdżach 😉pewnie duży się urodzi moje poprzednie chłopaki duże się rodzily to teraz liczę że dziewczynka będzie mniejsza 😊

O jej to faktycznie rośnie ale to.chlopak to może większy do tego 😉

O jej to faktycznie rośnie chłopak jak na drożdżach 😉pewnie duży się urodzi moje poprzednie chłopaki duże się rodzily to teraz liczę że dziewczynka będzie mniejsza 😊
Moi wszyscy rodzili się ok 3,5kg ale w ciąży byli miarowi - tzn rozmiary dzieci odpowiadały wiekowi ciąży. A ten jest większy sporo...

Ja kupiłam medale córkę karmiłam ściągając ją non stop 8 miesięcy A później korzystała moja siostra gdyby nie to że upadła i się polamala pewnie działała by dalej.
Wyczytałam, że ok 80% kobiet aktywnych seksualnie jest nosicielami tych drobnoustrojów i często nie ma z tego żadnych objawów. A CRP raczej było od lekkiego przeziębienia bo spadło zanim dostałam antybiotyk ;)

Na jaki laktator się zdecydowałaś? Ja już praktycznie wszystko mam poza laktatorem wlasnie. W poprzednich karmieniach używałam dość często ale miałam najtańszy możliwy i jakoś sobie radził. Teraz chciałabym coś lepszego ale najbardziej polecana medela kosztuje majątek.

reklama
Do góry