Hej dziewczyny jeśli chodzi o laktator elektryczny też przymierzam się do zakupu i nie za drogo i dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat esperanza A nowy kosztuje około 100 zł na allegro także ja kupię ten i się okaże czy faktycznie będzie ok W.poniedzialek miałam wizytę u gin i malutka waży 950g 27tc A jak u was z wagą u maluszków? ❤
reklama
Link do: Grupy na Facebooku
A tak na marginesie ktora z was należy do tej grupy na FB ?
A tak na marginesie ktora z was należy do tej grupy na FB ?
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Ja miałam wczoraj wizytę i mała waży 976g też 27tcHej dziewczyny jeśli chodzi o laktator elektryczny też przymierzam się do zakupu i nie za drogo i dużo pozytywnych opinii słyszałam na temat esperanza A nowy kosztuje około 100 zł na allegro także ja kupię ten i się okaże czy faktycznie będzie ok W.poniedzialek miałam wizytę u gin i malutka waży 950g 27tc A jak u was z wagą u maluszków? ❤
To wagowo mamy podobnie liczę że nie urodzi się bardzo dużaJa miałam wczoraj wizytę i mała waży 976g też 27tc
Milijoan
Zaciekawiona BB
Ja też się nad nim zastanawiam, swing, oczywiscie używany (nowy jest kosmicznie drogi ;( ) Fajne, że mozna sobie kupic lejek dopasowany do wielkości brodawki, wiec bedzie i higienicznie, i komfortowo.Ja mam madele po synu i w dodatku elektryczna , no bajka ! Polecam każdemu ! Ale warto kupić używany , ja dałam Koło stówki , gdzie nowy ponad cztery lata temu kosztował koło 400 zł
O jej to faktycznie rośnie ale to.chlopak to może większy do tegoJa miałam USG przy przyjęciu, to był 25+3tc i mały ważył ok 1kg. Aż się boje jak duży urośnie
O jej to faktycznie rośnie chłopak jak na drożdżach pewnie duży się urodzi moje poprzednie chłopaki duże się rodzily to teraz liczę że dziewczynka będzie mniejszaJa miałam USG przy przyjęciu, to był 25+3tc i mały ważył ok 1kg. Aż się boje jak duży urośnie
Moi wszyscy rodzili się ok 3,5kg ale w ciąży byli miarowi - tzn rozmiary dzieci odpowiadały wiekowi ciąży. A ten jest większy sporo...O jej to faktycznie rośnie ale to.chlopak to może większy do tego
O jej to faktycznie rośnie chłopak jak na drożdżach pewnie duży się urodzi moje poprzednie chłopaki duże się rodzily to teraz liczę że dziewczynka będzie mniejsza
Aaaanna
Fanka BB :)
Ja kupiłam medale córkę karmiłam ściągając ją non stop 8 miesięcy A później korzystała moja siostra gdyby nie to że upadła i się polamala pewnie działała by dalej.
Wyczytałam, że ok 80% kobiet aktywnych seksualnie jest nosicielami tych drobnoustrojów i często nie ma z tego żadnych objawów. A CRP raczej było od lekkiego przeziębienia bo spadło zanim dostałam antybiotyk
Na jaki laktator się zdecydowałaś? Ja już praktycznie wszystko mam poza laktatorem wlasnie. W poprzednich karmieniach używałam dość często ale miałam najtańszy możliwy i jakoś sobie radził. Teraz chciałabym coś lepszego ale najbardziej polecana medela kosztuje majątek.
reklama
1
1972ja
Gość
Trafiłam do szpitala.... Leżę na oddziale pobrano mi wymaz na covida i mają regulować cukry....mam nadzieję że szybko wyjdę