reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

U mnie dzisiaj 10+6, dolegliwości brak, nie czuję się jakbym była w ciąży, może tylko tyle że mam większy apetyt i wszystko mi smakuje lepiej :)
tak mnie przestraszyłyście z tą tarczycą, że zrobiłam znowu bo ostatnio miałam 2,32 czyli tak na skraju dopuszczalności, teraz spadła do 1,18.
czekam na wizytę poniedziałkową, mam nadzieję że moja ginka wróciła już z kwarantanny.

Wczoraj pierwszy raz od ponad miesiąca wyszłam na spacer, piękna ta wiosna gdyby nie ten wirus, przy okazji rzuciłam się na lodówkę z lodami w sklepie i zrobiłam zapasy :)

ten koktajl wygląda obłędnie, aż ślinka cieknie :)

reklama
Jejku, jak gorąco dzisiaj [emoji15] byłam z dzieciakami, chwilę poleżałam na leżaku i aż mnie nogi piekły [emoji2] właśnie zjadłam kremówkę, teraz najchętniej poszłabym spać [emoji23] Tymczasem idę robić obiad [emoji16]

Gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt. Super, że wszystko dobrze [emoji846]

Edit: Właśnie się zorientowałam, że dzisiaj u mnie 10+0 [emoji1]

Ja tez mam 15 maja 😃
Ja mam 14 maja 😊
A mnie Twój koktajl przypomina chłodnik z młodych buraczków
emoji39.png
aaa truskawki tak czekam z niecierpliwością ale na te moje z działki, nie mogę jeść sklepowych bo zaraz wysypana jestem i rodzinka też. Powiem Ci, że mnie też energia dziś rozpiera, dużo w domu porobilam, i przede wszystkim dobrze się czuję bo wczoraj rano to 3 godziny bezwład
emoji1785.png
Tak samo u mnie, wczoraj bezwlad mięśni, dosłownie. Dziś tryskam energia 😁
Ojjj ja też czekam na truskawki [emoji7] ale te prawdziwe nasze polskie [emoji173]
My właśnie z synkiem na ogrodzie sobie siedzimy [emoji16] w trójmieście cudowna pogoda [emoji847]
Na Śląsku też piękna pogoda 😊

Jeju wykonczycie mnie z tym arbuzem..tak mi się chce od dawna, ale mąż ciągle mówi że w sklepie nie było hmmm...i już sama nie wiem..[emoji1]
A tak mi się strasznie chce arbuza..
Ostatnio kupił jabłka to leżą, bo mi się odechciało jak już kupił..co ja na to poradzę hihi
Hahaha mam to samo dziewczyny kuszą arbuzem a mi się chce od dawna a jak prosiłam tz to mówił że są tylko w całości a ja całego wielkiego nie zjem, chciałam kawałek i nie ma [emoji22][emoji22]

Ja już po usg, jest ok :) jeszcze czekam na pobranie krwi :)
Tym razem gin też zabawił się w odgadywanie płci i jego zdaniem na 90% chlopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się fajnie ruszał maluszek [emoji7] pierwszy synek to był śpioch i zawsze na USG odwrócony był pupa i spał :) a tutaj mlodziak brykal [emoji7]
USG zrobil, bo z pomiarów zamiast 11+4 wyszło 12+1 :)

Zobacz załącznik 1109969
Hehe chłop jak dąb [emoji16] oby się nie mylił [emoji4] super, że wszystko w porządku [emoji3059][emoji8]

@CoffeS też kupiłam detektor używkę. Który tc masz? U mnie wczoraj było 11+3 i już miałam się poddać bo nic nie było słychać ale trochę cierpliwości i znalazłam serduszko. Szukaj niziutko, duuużo poniżej linii pępka, jakieś 8 cm.

@Dżasta spróbuj to zmienisz zdanie [emoji4]Sól właśnie podkręca smak pomarańczy. Kroje pomarańcze w plastry i posypuję je szczypta soli, pychota [emoji39]

Któraś pisała (chyba Ewelka) , ze ma erytrocyty w moczu, dużo ich masz? Na wyniku powinno być napisane.
Haha jakoś nie wyobrażam sobie pomarańczy z solą [emoji33][emoji33][emoji33]
To tak jakbym sobie sałatkę owocowa posypała solą [emoji1785][emoji1785]

reklama
Ja dziś mam ekstra dużo siły i obiad będzie 2 daniowy, zupa ogórkowa, na drugie ziemniaki, mizeria i pieczone pałki kurczaka [emoji123]
A teraz popijam koktail bananowo jagodowo malinowy, faza na owoce nie przechodzi, do szczęścia brakuje tylko truskawek
Mniaaaaam [emoji7]

Do góry