sandyy
Fanka BB :)
O nie co to to nie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To moze przy trzecim bedzie za darmo [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie co to to nie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To moze przy trzecim bedzie za darmo [emoji12]
Musisz napisac wiadomosc prywatna do @EwarutHej dziewczyny
Tak sie rozpisujecie ze nie daje rady przeczytac wszystkiego...
Gratuluje udanych wizyt
Ja mam genetyczne na 4 maja .... Gdzie jest ta lista na grupe zamknieta? Bedzie jakas inna czy jak? Bo chce sie zapisac
Ja dzisiaj wizyte mam kontrolna na 19.50 i musze uzgodnic dalszy plan działania
Czy w diagnostyce jak robicie badania przychodzi sms że wyniki już są dostępne na stronie czy trzeba sprawdzać co jakiś czas?
Jak dlugo czekalyscie na wynik pappy? Wczoraj zrobiłam badania, wizyta w srode rano, czas oczekiwania 4 dni robocze wiec teoretycznie we wtorek beda wyniki. Mialyscie moze szybciej?