ewelka8312
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja robię parówki w cieście francuskim mmmmmniammA mi się zachciało taki domowych frytek już nie mogę się doczekać jak je zjem
Też mam tą apke super! Oby tak dalej było z Wami dobrze !Czyli zaczynam drugi trymestr?
Też mam full bakterii w moczu i dostałam urosept, żeby brac i muszę powtórzyć wyniki i mama kazała jeść mi dużo żurawiny a kolezanka też miała i lekarka też kazała jeść żurawinę i dostała jakieś tabletki dopochwowe i żel zapobiegawczo a jak powtórzyła wyniki to było ok. Także spokojnie lekarz coś pewnie Ci da na to [emoji6]
Dobrze, że serduszko bije[emoji123] który tydzień wg usg jest?Ja po badaniach, niestety nie dało się zrobić bo maluch jeszcze za mały. Ale serduszko bije i dla mnie już jest to dużo..ehhh
Jak to szybko zleciało. GratulacjeCzyli zaczynam drugi trymestr?
O kurcze to co z Twoją opieką teraz ?Szpital w którym mój lekarz przyjmuje..to już na pewno odwola wizyty
Ja jutro o 9 mam wizytę NFZ a w piątek mam umówione prenatalne na 12+0 więc mam ten komfort że jutro się dowiem jaki dzidziuś duży czy łapię się w widełkiDobrze, że serduszko bije[emoji123] który tydzień wg usg jest?
Kurde też się boję, że będę jeszcze za szybko:/
Prawie 8cm.A ile cm ma dzidzia? moze jest mlodsza po prostu a nie 12+3