reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Szpital w którym mój lekarz przyjmuje..to już na pewno odwola wizyty 😭😭

Załączniki

• Screenshot_2020-04-22-18-05-06-046_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2020-04-22-18-05-06-046_com.facebook.orca.jpg
    317 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Też mam full bakterii w moczu i dostałam urosept, żeby brac i muszę powtórzyć wyniki i mama kazała jeść mi dużo żurawiny a kolezanka też miała i lekarka też kazała jeść żurawinę i dostała jakieś tabletki dopochwowe i żel zapobiegawczo a jak powtórzyła wyniki to było ok. Także spokojnie lekarz coś pewnie Ci da na to [emoji6]

Dziękuje! Mam żurawinę w domu, zacznę jeść 🙂

Tak się naczytałam o piciu od Was, że sobie przypomniałam :) przed ciążą piłam około 2.5l bo chodziłam praktycznie coddziennie na siłownię lub biegać i wtedy pamietalam o piciu a teraz trochę mniej. No i też mam bakterie w moczu co chwilę to może przez to. Zrobiłam sobie kubek rumianku z sokiem z żurawiny i truskawkami :) pycha!

Zamówiłam pizze :) może zjem kawałek, dziś nie mam na nią szczególnej ochoty, bardziej mąż 🙂 strasznie się boję tych jutrzejszych badań, ze mdłości i wymioty mnie wykończą 😞

Czyli zaczynam drugi trymestr?
Jak to szybko zleciało. Gratulacje 😍
Szpital w którym mój lekarz przyjmuje..to już na pewno odwola wizyty 😭😭
O kurcze to co z Twoją opieką teraz ?
Dobrze, że serduszko bije[emoji123] który tydzień wg usg jest?
Kurde też się boję, że będę jeszcze za szybko:/
Ja jutro o 9 mam wizytę NFZ a w piątek mam umówione prenatalne na 12+0 więc mam ten komfort że jutro się dowiem jaki dzidziuś duży czy łapię się w widełki

reklama
@sandyy raczej się nie strulam. Ja mam jeden dzień taki drugi taki . Raz coś zjem, raz nie. Około tygodnia miałam spokój , a teraz od nowa...

Do góry