Ja też jak już się wybudze to trudno zasnąć w zeszłym tygodniu nie mogłam zasnąć do 2 obudziłam się o 7 i już nie spałam byłam nieprzytomna a jak chodziłam do pracy na 6 i spałam po 5-6 godzin to byłam wypoczętaJa w nocy sie budze o 2-3 i potrafie nie spaci do6.. i tak dzien w dzien.. a w ciagu dnia tylko leze i leze
reklama
monika1708
Fanka BB :)
Ja byłam u lekarza, jest ok. Usg nie robił powiedział że w maju.
Tylko zastanawia mnie bo powiedział że 8 tydzień a mi apka pokazuje 7+3
Pokazałam mu usg z piątku
Dżasta :)
No to dobra inwestycja [emoji4][emoji4]To ja jedynie zwrócę uwagę na to, że warto aby to nosidełko było porządne bo dziecko będzie w nim prawie rok jeździć jako w foteliku więc warto, aby było bezpieczne. My kupiliśmy nowy wózek (a właściwie moi rodzice) i szczerze to nie wiem czy to była dobra decyzja, ale od początku wiedzieliśmy, że chcemy szybko drugie dziecko więc ten wydatek się rozkłada [emoji3526]
7+3 to 8 tydzienJa byłam u lekarza, jest ok. Usg nie robił powiedział że w maju.
ja mam 11+1 wiec juz 12, tak to się chyba liczy ze każdy rozpoczęty to juz kolejny
Jak będzie córcia to Anastazja, jak syn kolejny to nie wiem bo u nas w rodzinie same chłopy.
Przepraszam że tak dopytuje ale dostałaś już datę na te prenatalne?
Ja razem z tobą przeżywam i jestem ciekawa czy Maciej z Bartkiem będą mieli brata czy siostre
Dżasta :)
To tydzień masz później wizyty niż ja [emoji4]Hihi to tak jakby Twoja dzidzia się wstydzi.
Ja ostatnio byłam 2.04 i dzidzia miała 2,2 cm i lekarz mówił też że się rusza ale byłam na NFZ i tam nie za bardzo można oglądać bo wizyta na szybko szybko jak coś nie zapytasz to się nie dowiesz a teraz ide 23.04 no i dzień później mam prenatalne to tam mam nadzieję sobie dlugo pooglądam [emoji5]
No to na pewno Twoja dzidzi bedzie juz wieksza I bedzie co ogladac [emoji7][emoji8]
Daj znać i wysyłaj zdjęcia co i jak tam [emoji4]
Dziewczyny takie pytanko czy Wy też tak jak ja wychodzicie tylko na badania i wizyty ewentualnie na swój ogródek ?
Czy chodzicie w tych czasach po zakupy lub gdzieś tam indziej?
Ja bym się bała więc ograniczam wyjścia do minimum czyli to co muszę a resztę załatwia mąż. Trochę mi go szkoda że teraz wszystko na niego spadło ale ja zawsze na niego mogę liczyć a on jest pomocny i bardzo zaangażowany.
Aż mam wyrzuty sumienia że mi to nieraz nawet ciężko pozamiatać czy kurze zetrzeć no ale mam nadzieję że od 2 trymestru siły i chęci do mnie powrócą
Zawsze myślałam że jak już będę w ciąży na L4 to mnóstwo książek przeczytam bo lubię i znajdę sobie jakieś twórcze zajęcie a tu narazie dupa blada
Ja bym się bała więc ograniczam wyjścia do minimum czyli to co muszę a resztę załatwia mąż. Trochę mi go szkoda że teraz wszystko na niego spadło ale ja zawsze na niego mogę liczyć a on jest pomocny i bardzo zaangażowany.
Aż mam wyrzuty sumienia że mi to nieraz nawet ciężko pozamiatać czy kurze zetrzeć no ale mam nadzieję że od 2 trymestru siły i chęci do mnie powrócą
Zawsze myślałam że jak już będę w ciąży na L4 to mnóstwo książek przeczytam bo lubię i znajdę sobie jakieś twórcze zajęcie a tu narazie dupa blada
Koniecznie a Ty kiedy masz prenatalne?To tydzień masz później wizyty niż ja [emoji4]
No to na pewno Twoja dzidzi bedzie juz wieksza I bedzie co ogladac [emoji7][emoji8]
Daj znać i wysyłaj zdjęcia co i jak tam [emoji4]
Ewarut
A pytaj [emoji3526][emoji8] tak w poniedziałek mam 7.45. Pisałam wyzej[emoji4]Przepraszam że tak dopytuje ale dostałaś już datę na te prenatalne?
Ja razem z tobą przeżywam i jestem ciekawa czy Maciej z Bartkiem będą mieli brata czy siostre[emoji4]
reklama
Ewarut
Ja chodzę tylko do sklepuDziewczyny takie pytanko czy Wy też tak jak ja wychodzicie tylko na badania i wizyty ewentualnie na swój ogródek ?
Aż mam wyrzuty sumienia że mi to nieraz nawet ciężko pozamiatać czy kurze zetrzeć no ale mam nadzieję że od 2 trymestru siły i chęci do mnie powrócą [emoji16]
Zawsze myślałam że jak już będę w ciąży na L4 to mnóstwo książek przeczytam bo lubię i znajdę sobie jakieś twórcze zajęcie a tu narazie dupa blada [emoji23]