reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja schudłam bo byłam opuchnięta od tego glutenu jakbys widziała moje zdjęcia sprzed i po to byś nie wierzyła.to jest możliwe ale w którymś momencie waga stanęła i utrzymywała się tak już cały czas ponad rok a teraz ciąża to wiadomo że pójdzie na plus [emoji6]
A jak wypije piwo to biegunka ostra i ból brzucha.

reklama
A jak wypije piwo to biegunka ostra i ból brzucha.
W piwie jest słód jęczmienny może ten trop..musicie zebrać wszystko co mu szkodzi i znaleźć wspólny składnik do tych produktów..
Szkoda żeby chłop się męczył. Rodzinę ma kolejne dziecko w drodze to powody do szczęścia a takie dolegliwości mogą mu to prędzej czy później zaburzyć.

W piwie jest słód jęczmienny może ten trop..musicie zebrać wszystko co mu szkodzi i znaleźć wspólny składnik do tych produktów..
Szkoda żeby chłop się męczył. Rodzinę ma kolejne dziecko w drodze to powody do szczęścia a takie dolegliwości mogą mu to prędzej czy później zaburzyć.
Dziękuję za info. I pomoc. Niech Bóg Wam w zdrowych dzieciach wynagrodzi [emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]

Czy Wy też cały czas jesteście zmęczone i senne?
U mnie obecnie 11+1.
Śpię w nocy po 8-10 h, zawsze 1 lub 2 drzemki w ciagu dnia, a dzisiaj spalam 9 h w nocy i 6 h w ciagu dnia. Brak mi siły, żeby zrobić cokolwiek, mówię sobie jutro już pasuje coś posprzątać, ogarnąć pranie itp i znowu konczy sie na leżeniu i braku siły i motywacji do czegokolwiek.

Czy Wy też cały czas jesteście zmęczone i senne?
U mnie obecnie 11+1.
Śpię w nocy po 8-10 h, zawsze 1 lub 2 drzemki w ciagu dnia, a dzisiaj spalam 9 h w nocy i 6 h w ciagu dnia. Brak mi siły, żeby zrobić cokolwiek, mówię sobie jutro już pasuje coś posprzątać, ogarnąć pranie itp i znowu konczy sie na leżeniu i braku siły i motywacji do czegokolwiek.
Dzisiaj u mnie 10+6 i od kilku dni też jestem senna ale w nocy do 1 zasnąć nie mogę i tak do ok 9 śpię dzisiaj tylko do 7 bo na pobraniu krwi byłam to później drzemka obowiązkowo ale w dzień to tak góra półtorej godziny dłużej nie umiem.
Ponoć teraz rozwija się łożysko co nam siły zabiera ale nie wiem czy to sprawdzona informacja bo się nie znam

Dzisiaj u mnie 10+6 i od kilku dni też jestem senna ale w nocy do 1 zasnąć nie mogę i tak do ok 9 śpię dzisiaj tylko do 7 bo na pobraniu krwi byłam to później drzemka obowiązkowo ale w dzień to tak góra półtorej godziny dłużej nie umiem.
Ponoć teraz rozwija się łożysko co nam siły zabiera ale nie wiem czy to sprawdzona informacja bo się nie znam
Ja w nocy sie budze o 2-3 i potrafie nie spaci do6.. i tak dzien w dzien.. a w ciagu dnia tylko leze i leze

reklama
Do góry