Dziwne podejście moim zdaniem. To właśnie usg daje pełen obraz, sprawdzają podstawowe parametry, których brak lub występowanie może świadczyć o występowaniu wad. Badanie z krwi to statystyka tylko... Ja robię jedno i drugie bo mam w pakiecie, ale jeśli bym miała wybierać to robiłabym tylko usg.Tak mi ten lekarz napisał , ze to nie pełnowartościowe badanie jest i samo USG nie powie mi jakie wady moze mieć dziecko , ze z testem pappa jest pełnym badaniem i ze samo USG nic mi nie da i on nie widzi sensu , ale jest taka możliwość, zeby tak zrobić . Wiec ja już sama nie wiem [emoji1745]
reklama
katee.kay
Fanka BB :)
raz na jakiś czas dostockowują zapasy w drogeriach onlineHehe w sumie super, ja akurat nie mam zapasu, niestety nie zdążyłam zrobić [emoji51][emoji51]
Anna9876
W ogóle dzisiaj mąż się najadł wstydu przeze mnie ja mam cały czas te mdłości. Byliśmy dzisiaj na spacerku, dość dużo ludzi było na ulicy no i mi się załączyły... A ja jak mam te odruchy wymiotne to robię jeszcze takie głośne UUUŁŁEEEEE. No kilka razy się ludzie dziwnie patrzyli
Dżasta :)
Wszystkie owoce i warzywa myć dokładnie [emoji846] no i jak ktoś ma koty to myć ręce po każdej zabawie z kotem i kuwetę w rękawiczkach sprzątać i myć ręce po tym też.. Bo to w sikach kota jest ta bakteria i w mięsie surowym..Te z je miałam toxo czy na coś oprócz rękawiczek dla surowego mięsa i wyparzania trzrba jakoś szczególnie zwracać uwagę?
katee.kay
tak: koty, jak ktoś niżej napisał, no i nie można jeść surowego mięsa (tatar, sushi etc)Te z je miałam toxo czy na coś oprócz rękawiczek dla surowego mięsa i wyparzania trzrba jakoś szczególnie zwracać uwagę?
kurcze, same zakazy, co nie? o_0
Modusa
Ja farbowalam 2 dni temu. Uzywam farby bez amoniaku loreal creme gloss i bez problemu pokrywa mi siwe wlosy, takze polecam
Bardzo dziękuje za odpowiedz
Anetaaa123
Aha dzieki za odptak: koty, jak ktoś niżej napisał, no i nie można jeść surowego mięsa (tatar, sushi etc)
kurcze, same zakazy, co nie? o_0
Dżasta :)
No najlepiej poczekać na wizytę bo same nic nie wymyślimy, ja mam ponad tysiąc ponad normę więc konkretnie mam tych bakterii, więc może być coś w moczu bo z wkładki to raczej takiej ilości bym nie miała [emoji848][emoji848]Mi wyszły nieliczne bakterie w moczu i fosforany i zastanawiam się czy dlatego że źle pobrałam czy coś jest nie tak ale poczekam na wizytę nie będe się nakręcać
katee.kay
A ja jak mam te odruchy wymiotne to robię jeszcze takie głośne UUUŁŁEEEEE. No kilka razy się ludzie dziwnie patrzyli
hehe dobre Ja ostatnio swojego partnera prawie stratowałam lecąc do łazienki - w sekundę zrobiło mi się niedobrze (zazwyczaj jest mi niedobrze dłuższy czas) i w drugiej sekundzie tuliłam już kibelek. Sobie myślę, wróci człowiek do pracy, między ludzi, to może być niezły przypał...
reklama
Anetaaa123
Wszystkie owoce i warzywa myć dokładnie [emoji846] no i jak ktoś ma koty to myć ręce po każdej zabawie z kotem i kuwetę w rękawiczkach sprzątać i myć ręce po tym też.. Bo to w sikach kota jest ta bakteria i w mięsie surowym..
[/QUOTE
Aha dziki za odpowiedź, kota nie mam, na resztę i tak zwracam uwagę wyparzam warzywa owoce itd i oby udało się uniknąć tej toxo