ewelka8312
Fanka BB :)
Od trzech dni mam takie migreny..że myślałam, że będę pogotowie wzywać w nocy....nie wiem co robić już cała głową mnie boli wkoło.. i cały czas niedobrze od tego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z dziewczynami z forum z mojej ciąży z synkiem dalej piszemy i mamy kontakt a synek w czerwcu kończy 5 latTaka refleksja mnie naszla, tak się tu fajnie robi że myślę że do listopada się mocno zzyjemy, więc jak te dziewczyny z początku listopada zaczną rodzić a ja mam termin na koniec to smutno się zrobi
Ja też byłam rano nauczona pić rozpuszczalną z mlekiem, ale nie wchodzi mi. To ostatnio szwagierka zrobiła mi cappuccino w niedziele i weszło, bo od sypanej też mnie odrzuciło. Aby raz dziennie cappuccino zaczynam pić i zobaczymy na jak długo.Ja od 2 tyg nie mogę pic kawy [emoji27] jestem załamana bo kocham kawę i ciężko mi bez niej rano sie obudzić. Ale jak wypije kawę to na wymioty mnie bierze[emoji47]
Ja będę miała napóźniej zobaczycie bo według aplikacji wychodzi mi 26.11 a dokładniej dowiem się 24.04To ja chyba będę jedną z ostatnich, termin mam na 25 listopada
Boże, Dziewczyny macie jakiś sposób na mdłości? Przecież ja tu umrę już mnie tak od rana ciągnie, że napewno rzyganie znów dziś będzie, nie ma mowy o zjedzeniu chociażby jogurtu.. Jak ja mam leki zażyć masakra jest coś co Wam pomagało?
Cześć! Właśnie dołączyłam do forum też mam termin na listopad, póki co jestem przerażona i załamana ale mam nadzieję, że do listopada jakoś się z tym oswoje może też to forum jakoś mi pomoże
Miałaś jakieś problemy z powodu tej macicy?Dzień dobry
Witam wszystkie nowe mamusie
Kawa wypita, śniadanko się je - kasza gryczana z twarogiem. W poprzedniej ciąży nie mogłam nabiału i bardzo nad tym ubolewałam, a tu na razie wchodzi, a uwielbiam twaróg bardziej niż czekolada [emoji23]
Zimne stopy - całe życie, nie wybram się do łóżka bez skarpetek.
Jak się dzisiaj czujecie? U mnie standard, czyli źle [emoji23]
Ja
Podobno:A co to oznacza ta macica?
No sny są durne[emoji23]Wiecie jaki ja miałam dziś koszmar, śniło mi się że to trzecie moje dziecko pochodzi ze zdrady, w końcu sama nie wiedziałam czy to męża czy kochanka ale mężowi powiedziałam że go zdradzilam i że to dziecko nie jego, ale był wściekły. Jejku jaki durny sen
Mi nic nie pomaga[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785]Boże, Dziewczyny macie jakiś sposób na mdłości? Przecież ja tu umrę [emoji1787] już mnie tak od rana ciągnie, że napewno rzyganie znów dziś będzie, nie ma mowy o zjedzeniu chociażby jogurtu.. Jak ja mam leki zażyć masakra [emoji35] jest coś co Wam pomagało?