reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Witajcie u mnie już kawusiaa[emoji3]
Dzieci się bawią. Myślę co by tu na obiad zrobić???
@Martii22 jeszcze mogą z tego być bliźniaki [emoji6][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] jasne, że wszystko jest ok głowa do góry.
A tak z ciekawości jak wygląda Wasz dzień z taką cudowną gromadką?

Witam się również z rana. Ja jeszcze w łóżku ale zaraz też biegnę na herbatkę.
Szoku doznałem po porannym wazeniu- 68! Plus 3 kg. Brzuch jak w 6 miesiącu i ściągam wszystko jak odkuzacz [emoji33]
Aprop wczorajszego usg to lekarz włączył na chwilę serduszko i delikatnie pulsowalo. Powiedział że rokowania dla tej ciąży 90 procent. Tylko jak ja wytrzymam 2 tygodnie...

Nieeee- bliźniaki nie
Jak coś to jedno chętnie oddam
@Martii22 jeszcze mogą z tego być bliźniaki [emoji6][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] jasne, że wszystko jest ok głowa do góry.

Nie wiem czy typowo do mnie to pytanie- ale Ci napisze- masakra. Napewno chwili spokoju nie mam. Co 2 minuty słyszę,,mamoooo!'' Jak chodzili do szkoły to lux- do 13 byłam tylko z oliwka w domu- ma 3 latka. A teraz [emoji2962]
Jak mnie szlag trafia to biorę psa i idę na spacer

Chciałwas zapytać, co myślicie nad detektorem tętna płodu,? Naprawdę w życii nie jestem taka panikarą, ale moje doświadczenie życiowe skłania mnie do takich pomysłów.
Ja jestem w trakcie adopcji, kocham dzieci , ale mam ochotę czasem zabic. Jeszcze dostałam ataku serca. Wstaję o 6, s tu mojego starszego dziecka nie ma. Stwierdził, że nie mógł spać, ale coś mi tu nie pasuje. Co on wymyślił???!!!1

Witam się również z rana. Ja jeszcze w łóżku ale zaraz też biegnę na herbatkę.
Szoku doznałem po porannym wazeniu- 68! Plus 3 kg. Brzuch jak w 6 miesiącu i ściągam wszystko jak odkuzacz [emoji33]
Aprop wczorajszego usg to lekarz włączył na chwilę serduszko i delikatnie pulsowalo. Powiedział że rokowania dla tej ciąży 90 procent. Tylko jak ja wytrzymam 2 tygodnie...

Kurcze ja też, jak wieloryb... Dla mnie szok z 48 kg 62. A to dopiero jakiś ,9-10 tydzień...bllee.
Sorki za post pod postem

reklama
Do góry