Star
Fanka BB :)
Ale spoko ustslimy spodkania..Ok. Umowa stoi[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale spoko ustslimy spodkania..Ok. Umowa stoi[emoji23]
Chciałwas zapytać, co myślicie nad detektorem tętna płodu,? Naprawdę w życii nie jestem taka panikarą, ale moje doświadczenie życiowe skłania mnie do takich pomysłów.
Ja jestem w trakcie adopcji, kocham dzieci , ale mam ochotę czasem zabic. Jeszcze dostałam ataku serca. Wstaję o 6, s tu mojego starszego dziecka nie ma. Stwierdził, że nie mógł spać, ale coś mi tu nie pasuje. Co on wymyślił???!!!1
Chciałwas zapytać, co myślicie nad detektorem tętna płodu,? Naprawdę w życii nie jestem taka panikarą, ale moje doświadczenie życiowe skłania mnie do takich pomysłów.
Ja jestem w trakcie adopcji, kocham dzieci , ale mam ochotę czasem zabic. Jeszcze dostałam ataku serca. Wstaję o 6, s tu mojego starszego dziecka nie ma. Stwierdził, że nie mógł spać, ale coś mi tu nie pasuje. Co on wymyślił???!!!1
Cześć. Piękny dziś dzień. Przynajmniej na Pomorzu. Szkoda, że do lasu jest zakaz, bo miałam nadzieję na spacer. My jeszcze leżymy i oglądamy tv, ale zaraz trzeba się podnieść i posprzątać pobojowisko i oczywiście zrobić pranie[emoji6]
Martii nie martw się niepotrzebnie.Wszystko będzie dobrze. 2 tygodnie miną szybciutko.
U nast też teściowa ma już od męża rodzeństwa 6 wrucząt ale tak sie cieszy bo w domu będzie pierwsze dziecko (mieszka razem z nami). Moja mama w tym roku podwójnie babcią zostanie, siotra w sierpniu ma termin ja w listopadzie.Czemu ?? Na pewno sie ucieszą,ze syn zostanie tatą [emoji4]
Mój tez powiedział swoim rodzicom i sie ucieszyli mimo, ze w domu maja 6 wnucząt od jego siostry ,ktora teraz w marcu urodziła ostatnie ... A ja też mowilam , ze pewnie dla nich żadna to różnica kolejny wnuczek czy wnuczka ale jednak sie ciesza [emoji4]