reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A ja mam pytanie, czy czynność serca 110 u/min to jest ok?
Jest Ok. Tu są duże widełki. Ja po wizycie martwiłam się, że u mnie było za wysokie bo 172 uderzeń ale jak przeszukałam internet to jest w normie. Zresztą lekarz też mówił że ok.
Taka ciekawostka wyczytałam, że wyższe tętno często jest u dziewczynek a niskie u chłopców[emoji6]

Powiedziałam rodzicom że będą dziadkami w listopadzie ich reakcja "no w końcu", ogólnie mega się cieszą że wreszcie będą mieli wnuka, jestem jedynaczką więc to będzie wyczekany pierwszy wnuk. Tata trochę przerażony bo pracuje w Szpitalu jako kierowca karetki a tylko dziś mieli 2 podejrzenia koronawirusa, teraz tym bardziej się boi żeby się coś nie przyplątało bo mieszkamy razem.
Ja też jedynaczka i moja mama też nie może się doczekać szczególnie że mam prawie 37 lat na karku😲
A u mojego męża to już będzie 5 wnuczek..bo dwie jego siostry mają po dwoje..to już nie ma dla jego rodziców takiej radochy raczej..🤔

Ostatnia edycja:
Jest Ok. Tu są duże widełki. Ja po wizycie martwiłam się, że u mnie było za wysokie bo 172 uderzeń ale jak przeszukałam internet to jest w normie. Zresztą lekarz też mówił że ok.
Taka ciekawostka wyczytałam, że wyższe tętno często jest u dziewczynek a niskie u chłopców[emoji6]
Uhuu czyli u Cb szansa na dziewczynkę [emoji7][emoji7]

reklama
Ja dopiero wyszłam z gabinetu i
... wiem że nic nie wiem. Z usg 6 i 1dz na początku tylko pusty pecherzyk A po chwili tyci kropek- niecałe 3mm
Powiedział żebym przyjechała za 2 tygodnie
Jak myślicie? Będzie coś z tego?
Kciuki!!
To bardzo wczesna ciąża, na pewno będzie ok!!

Do góry