reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Ciężko się dostać teraz, ale ja byłam w Lesznie u dr Szymańskiej ma bardzo dobry sprzęt bez porównania z tym z wizyty NFZ nono bardzo dokładnie wszystko tłumaczy. Jakbyś miała możliwość to idź do niej wizyta z USG 150 zł.
Czyli chodzisz do niej prywatnie czy na nfz też przyjmuje? To jeszcze nie tak źle wizyta mi sie wydaje. Dzięki za polecenie lekarki.

reklama
Hej dziewczyny, w nocy miałam lekkie plamienie, obecnie się nasiliło. Umówiłam się już prywatnie na godzinę 16 do lekarza, ale wariuje. Ostatnio niewiele było widać, teraz ta krew... Mam strasznie złe przeczucia i czuje, że już po wszystkim.

Nie wiem czy za dużo juz planowałam z tą ciążą, czy za dużo osób wiedziało? Nie mam pojęcia czemu to sie tak stało, na dodatek 10 miesięcy temu antykoncepcje odstawiłam i staraliśmy sie o dzieciątko, myślałam że sie udało a tu chyba niestety nic z tego 😔

Ja na piate[emoji1787]
Powiedziałam dziś mamie o ciąży i oczywiście nieuwierzyła, pomyślała że prima aprilis.

Tylko ja Tutaj czekam na czwarte dziecko?

Dziewczyny pada mi na mózg i niewiem co myśleć. Zamiast się cieszyć tym jednym serduszkiem to ciągle opłakuje to drugie.
I ciągle śnią mi się bliźniaki. Niewiem jak sobie poradzić z uczuciami

Nie wiem czy za dużo juz planowałam z tą ciążą, czy za dużo osób wiedziało? Nie mam pojęcia czemu to sie tak stało, na dodatek 10 miesięcy temu antykoncepcje odstawiłam i staraliśmy sie o dzieciątko, myślałam że sie udało a tu chyba niestety nic z tego 😔
Nie nastawiaj się tak negatywnie, jeszcze nie wszystko stracone. Może owu się przesunęła i ciąża jest zwyczajnie młodsza. Jeżeli dwa tygodnie temu był 4 tydzień wg usg to teraz powinien być 6, serduszka może jeszcze nie być.

Nie nastawiaj się tak negatywnie, jeszcze nie wszystko stracone. Może owu się przesunęła i ciąża jest zwyczajnie młodsza. Jeżeli dwa tygodnie temu był 4 tydzień wg usg to teraz powinien być 6, serduszka może jeszcze nie być.
Nawet zarodka nie było mówił że pusty pęcherzyk a ja sie nie znam na usg. Zbytnio też ta nie było nic widać.

reklama
Hej dziewczyny, w nocy miałam lekkie plamienie, obecnie się nasiliło. Umówiłam się już prywatnie na godzinę 16 do lekarza, ale wariuje. Ostatnio niewiele było widać, teraz ta krew... Mam strasznie złe przeczucia i czuje, że już po wszystkim.

Hej. Ja mialam 2 dniowe plamienie polaczone z bolem brzucha i tez juz w mojej glowie powstal czarny scenariusz. Poszlam do ginekologa spanikowana (tez na 16 wiec caly dzien stresu), mowie mu ze dramat, polozylam sie do USG a on spokojnym glosem powiedzial, ze tu jest zarodek i tu widac serduszko. Od 2 dni biore Duphaston 3 razy dziennie. Takze naprawde wszystko moze byc dobrze!!🤗🤗🤗

Do góry