reklama
agabaj92
Fanka BB :)
O kurcze masakra, ja pomału sie szykuje na swoją wizyte. Nocka nie przespana zbytnio, ale to wiedziałam, że tak będzie.A swoją drogą została mi przed chwilką odwołana kolejna wizyta w Luxmed - brawo oni [emoji2959] tracą strasznie w moich oczach [emoji35]
Chyba w miare spokojna jestem coś mi sie wydaje, dziewczyny dajecie otuche. Na dodatek nos już nie tak zatkany jedynie gardło w nocy sie we znaki daje.
Na dodatek chyba miałam poranne mdłości, coś mi było nie dobrze zanim śniadanie zaczęłam jeść.
Reszcie wizytujących powodzenia życzę sobie też.
CoffeS
Mocno trzymam kciuki [emoji847][emoji8]O kurcze masakra, ja pomału sie szykuje na swoją wizyte. Nocka nie przespana zbytnio, ale to wiedziałam, że tak będzie.
Chyba w miare spokojna jestem coś mi sie wydaje, dziewczyny dajecie otuche. Na dodatek nos już nie tak zatkany jedynie gardło w nocy sie we znaki daje.
Na dodatek chyba miałam poranne mdłości, coś mi było nie dobrze zanim śniadanie zaczęłam jeść.
Ja też mam wiecznie coś z nosem, ale czytałam gdzieś że na początku śluzówka w nosie może spuchnąć czy coś takiego. I faktycznie pamiętam że w pierwszej ciąży też miałam na początku problem z nosem.
monika1708
Ja mam usg w przychodni dedykowanej kobietom w ciąży więc może mi się uda [emoji23]
Gina86
Ja też będę mieć 3 cesarkę. Młody 9 lat skończy w maju, a córcia teraz w niedzielę wielkanocną 2 latka.To u mnie będzie 9 lat i 27 miesięcy [emoji4]
Ja jednak się trochę obawiam mimo, że lekarze twierdzą, że od wewnątrz nie widać, że byłam cięta dwa razy [emoji6]
Gina86
Ja piję siemię lniane zmielone codziennie z świeżo wyciśniętym sokiem. Tylko pamiętaj, że musisz pić do tego dużo wody wciągu dnia. Ja wczoraj przesadziłam trochę z wodą i latałam do kibelka do północy [emoji2960]
Dziewczyny, czy ktoraś z Was pije błonnik witalny? Patrzyłam w necie, to niby nie ma przeciwskazań... Przed ciążą piłam i chyba pomagał na zaparcia i te sprawy [emoji4]
karikari29
Zaangażowana w BB
O której masz wizytę? Ja dzisiaj tez mam, ale po 20. Będzie dobrze, daj znać nam po!!O kurcze masakra, ja pomału sie szykuje na swoją wizyte. Nocka nie przespana zbytnio, ale to wiedziałam, że tak będzie.
agabaj92
Złapało mnie przeziębienie, ale jest już lepiej dzięki domowym sposobom tj. czosnek na kanapke, syrop z cebuli, herbata z cytryną i imbirem czasami z miodem. Jedynie nos mi został zawalony.Mocno trzymam kciuki [emoji847][emoji8]
Ja też mam wiecznie coś z nosem, ale czytałam gdzieś że na początku śluzówka w nosie może spuchnąć czy coś takiego. I faktycznie pamiętam że w pierwszej ciąży też miałam na początku problem z nosem.
reklama
agabaj92
9.30O której masz wizytę? Ja dzisiaj tez mam, ale po 20. Będzie dobrze, daj znać nam po!!